Momylion Blackcloud kişiye göre değişir tabi bende alacaktm sonra vazgeçtim hastaneden lohusa pedi verdiler ki onda bile çok kanamam olmadı çıkınca da ped kullandım normal ama kanama herkese göre değişir tabi. Fiyatlar baya uçuk
Momylion Blackcloud o zaman alınmalı benim ilk dogumdu arada kalmıştım şükür ihtiyacım olmadı bu arada hayırla kucağınıza alın inşallah🌸
Hilalderin Blackcloud ben sezeryan oldum depend koydum cantama ama hic kullanmadim .uzun orkidler işimi fazlasiyla gördu cunlu kanamam cok azdi
Babyfacee Blackcloud ben de sezeryan oldum özellikle hastanede çok kullanışlı oluyor. Dikişlerden dolayı ped değiştirmek çok zor oluyor. Ama dependi kenarından yırtıp atıyorsun büyük kolaylık kesinlikle olmalı çantada. Ben e bebekten almıştım bu arada
MelissaYurtsever minel_ciler2 ben sezeryanda depend kullandım gayet memnundum, herkesin vücut yapısı farklı tabii
MelinayAsel29 Blackcloud depend külot dene ucretsiz gonderiyorlar ya aklima soyle bisey geldi sizde firmayi arayip ucretsiz numune yollarken indieimlu depend isteyin
Elif-Liya Blackcloud uçmuş fiyatlar ilk doğumda aldım o zamanın fiyatları nerde şimdi nerde aradan iki sene geçti ama şuan herşey abartı fiyatta
Derya-Anne Blackcloud şok marketlerde genellikle oluyo canım ben ikinci doğumumda almıştım çok büyük rahatlık oldu benim için
MelinayAsel29 Blackcloud ucretsiz yolluyorlar denem icin 1 tane. Aslinda cevreniz varsa hepsi sizin adresinizi verse 1 tane numune istese 1 paket olur. Hak olur mu ondan emin degilim
Derya-Anne Blackcloud bak canım benim eşimde şoktan alivermisti bana 50 lira falandı sanırım paketi geçenlerde gözüm çarpmıştı