nelmali Gulcee12 hiç uğraşmıyordu benim kızım baya dert etmistim ben de sonra 4. Ayın sonunda bir sabah kendi dönmeye karar verdi 5 bucuk aylik su an durduramıyorum 😅
efelettin Her çocuk bir olmuyor malesef. Oğlumun videolarını izliyorum 3 buçuk aylıkken dönmüş. Kızım 4 aylık daha yeltenmiyor bile dönmeye 😂
Buseslm Gulcee12 daha çok erken sizin için acele etmeyin bebeği de zorlamayın. Erkenden dönse ne olacak ki
52moomm senamiray 11 ay geç mi ki ben kimi duyduysam 1 yaşı geçince yürüyor ne zaman yürümesi lazımki
senamiray 52moomm geç değil en normali 11-12 ay benimki 8 aylıkken tutunarak yürüdü 11 de desteksiz yürüme başladı
Gamze00777 Gulcee12 Benim kızım şu an 8 Ay yedi günlük beş aylıkken bir sefer döndü bir daha dönmedi fizyoterapiye gidiyoruz yani 3 buçuk aylık Bebeğin dönmemesi gayet normal Endişelenmeyin en kısa sürede dönecektir
Ayse_nurzeliss Gulcee12 emekletmeden yurutecekmisniz çocukları zamanı gelince size gerek kalmadan kendileri yapıyorlar zaten.. sizde onla keşfedip mutlu olun zorlamayın bence zaten 3 buçuk aylık bebekten ne beklersin ki..