Minikprenses_1 Kızımin yüzündeki tüyler dökülmedi kaşları kalın arasi tüylü bıyık burun kısmı alın kısmı.. Bir çözümü varmıdır acaba ilerde çocukların dalga konusu olmasıni istemiyorum
Tuba11 Minikprenses_1 Benim bebeğim de doğduğunda sadece omuzunda bir yoğun bı tüy vardı sadece ufak bı bölümde. Hiç bişey yapmadık kendiliğinden döküldü. Bı kaç kez sağlık ocağına sonra kendi doktorumuza sorduk oda dert etmeyin dökülür dedi. Dokulmezse zaten kız çocuğu ağda yaparsınız dedi 😂😂
Kuzucukumsu Minikprenses_1 benim de oğlum bu şekilde alnındaki kıllar bile dökülmedi. Favorileri de var bıyıkları da kaşlarının da ortası var🤦♀️ Sağlıklı olsunlar da kıla tüye takılmıyorum
Nurtalib Minikprenses_1 genetikse pekte caresi yoktur benimkide az tüylü karinca yagi sürdüm şansa artik bir siseye yakin bitirdim bi daha da sürmedim büyüyünce ise yarayip yaramadığını görürüm
Minikprenses_1 Kuzucukumsu Tabi sağlık olsunda zamanlada çözüme kavuşur onlar bir sekilde ama okul zamanı bu tarz şeyler yaşanabiliyor olumsuz etkilenmesinidr istemiyorum ☺️