Ogretmen_anneeee 3 aylıkken bebekleriniz neler yaptı neler yapmadı ?? Huyların da ne gibi değişiklikler oldu ? Atağınız kaç gün sürdü ?? Bebegim 3 ay 3 günlük . Bugün özellikle sürekli agladı ve emmedi mama vermeye çalıştım onu da almadı aç aç duruyor 🤦🏻♀️
Nefeess Ogretmen_anneeee 3 ay 16 günlük ayağımız 1 hafta sürdü ama atakla beraber başlayan uyku düzeni bozukluğu maalesef devam ediyor akşam 9:30 da uyur Sabah 9 gibi uyanirdi gece 2-3 kez emzirmeye kalkardim şimdi gece 12 yi buluyor uyuması gündüz uykuyu teke düşürdü öğleden sonra direniyor uyumamak için iki bacağını havada asılı tutuyordu bir süredir artık elleriyle havadaki bacaklarını tutmaya çalışıyor ellerini incelemeye başladı oyuncağa uzanmiyor ama eline verince bir süre tutuyor gülücükleri arttı beni ve babasını tanıyor yanından gittiğim zaman mızırdanıyor başını ben gelene kadar gittiğim yöne çeviriyor arkamdan bakıyor haa bir de oturmak istiyor sanırım kucağımda dogrulmaya çalışıyor bıraksam yüzükoyun düşecek 🙏🤭 mamayı ve emme işini çoğunlukla ayakta gezerek yapıyoruz gece ya da uyku sersemi oluşu dışında pek meme aldığını söyleyemem son olarak kaka sayısını 1 e düşürdü 🙄