Canmmel-26 kızlar bebeğim 3 buçuk aylık 5 gündür adetim geçiyor ovulasyon testi vardı evde yaptım böyle çıktı hamilemiyim
ReisinKizi Canmmel-26 bu testi ilk defa gördüm Ama ovülasyon testleri gebelik için kullanılmıyor yumurtlama dönemi takibi için kullanılıyor bildiğim kadarıyla
Goktugmom_ Canmmel-26 Hamilelik testinde hamilelik durumunu belirleyen hormon HCG’dir. Ovülasyon testindeki ise LH hormonu ölçümü yapılır. Bu yüzden ovülasyon testi hamileliği belirlemez.
2-erkekannesii Ovulasyon yumurtlama gününü belirleyen bir test çift çizgi yumurtlama döneminde olduğunuzu gösterir yani daha yeni yumurtlama oluyor adetiniz tahmini yumurtlamadan 14 gün sonra gerçekleşir emziriryorsunız böyle gecikmeler normal
Deletedmom27337 Canmmel-26 ovulasyon testleri hep çift çizgi çıkıyormuş yumurtlama zamanı koyulaşıyormuş çizgi. Gebelik şüpheniz varsa direk kan verin yada gebelik testi yapın. Belki de yumurtlama zamanınız şuan bilemezsiniz
Mayisannesi34 Canmmel-26 adete yakın veya geçtikten sonra ovulasyon testi hamileliği gösterebiliyor. Ben böyle öğrenmiştim 😊 ama yeni adetiniz bittiyse yumurtlama olduğunu gösterir 😊