bjkbb Evet hanımlar evinde melek kanadı cicegi bakan varmı. Kayınvalidem bana bu çiçekten verdi ama yaprakları sararıp soldu. İnternettede araştırdım gerçi ama birde birebir bu cicegi bakan birine sormak istedim
ofkelisirin bjkbb annemde var canım çok suyu Sevmez kurudukça oda sıcaklığında su ver çok verme 1 su bardağı kadar anca ver kökleri çabuk çürüyor
Atikeemre14 bjkbb annemde bakıyor aynı çiçekten annem hastalanmış çiğ yumurta kabuklarıni rondoda çeksin vitamin olarak versin birde soğan kabugunu suya koyup bir gün bekletip öyle suluyacakmissin ayrıca çok suyu sevmiyormus haberin olsun canim
bjkbb ofkelisirin ay ben biraz fazla verdim galiba kurtarabilirmiyim bilmiyorum ya kökleri sağlam görünüyor ama bilemedim
bjkbb ofkelisirin döktüm onuda ya acaba yerinimi sevmedi diye düşündüm camın önünde vala üzüldüm çiçekleride çok severim
Ayyyylin Merhaba ben çiçekçilik yapıyorum sararan yaprakları kesip toprağı kurudukca haftada bir sulayın, direk güneş ışığına maruz bırakmayın ama bol ışık alan ferah Bi yerde kendine gelir :)
bjkbb Ayyyylin toparlarmı kendini acaba gerçekten camın önünde ama direkt güneş almiyo aydınlıkta sadece
ofkelisirin bjkbb sararma olmazsa iyidir canım yukarıda daha iyi bilen birisi yazmış bak güneşi sevmez düz ışık sever
ofkelisirin Aybukemm bende var o 😅 annemde kötüleşiyordu ben aldım düzeldi baya nemi seviyor yapraklarına su püskürtün arada ışık alan Bi yerde şu an iyi gibi
Ayyyylin Aybukemm antoryumda aynı şekilde salon bitkisi olduğu için ışık almalı fakat direk güneşe maruz kalmamalı. Toprağı kuruduğunda haftada Bi yazın iki kere şu verebilirsiniz sararan yapraklarını mutlaka budayin
Aybukemm ofkelisirin banada görümcem aldı doğumdan sonra iki hafta oldu kötü olmaya başladı mutfağa koyuyum bari en çok nem orda
bjkbb ofkelisirin teşekkür ederim bende severim vala kaktüs sukulent doludur evim ama bu cicegi bakamadm bir yada kendimmi nazar ettim bilmiyorum 😃
ofkelisirin bjkbb yeni geldiyse anca bence yerini sevmesi lazım düzene girince iyileşir. Aynen kaktüs falan çok özellikle menekşe orkide severim ama