mycutebaby Yemek yapmaktan haz almayan nefret edenler varmı ? Ben seviyordum aslında ama şuan kızım ayaklarıma yapıştığı için soğudum yemek yapmaktan ve her gün ne yapayım diye kendimi sorgulamaktan… Ve hala yemek yapmadım eşim 5 de işten geliyor ne yapacağım hiç bir fikrim yok 🤷♀️ Dün patates köfte çorba yapmıştım sizler neler yaptınız en kolayından bugünkü menüleriniz neler hanımlar ? 😀
zarifbirhanim mycutebaby Bende yıldım. Bugun yemek yapmayayım kahvaltılık yiyelim de diyemiyorum. 3 biz bide 2 tane elemanimiz var, her gün 4 çeşit yapmak zorundayım 🤦♀️ Bugün Erişte çorbası Bulgur Kuru fasulye Cacık yaptım
mycutebaby Fdme ahaah bende öyle vala hatta açtım cips kola ayakları da uzattım bebem uyuyor 😄 bebem yemek yemiyor zaten ne yapsam bizde ne bulsak onu yeriz artık vala bunaldım ya ne yapacam derdine 🤢
NurCum Bize Makarna Çorba Tantuni ve Ayran Oğluma Hindi Göğüs Eti Soslanmış Marinelenmiş Hafif Tereyağında Kızartıcam Mantı Çorba Yoğurt İle Soslayıp Vericem☺️
mycutebaby NurCum maşallah güzel menü 😀 biz sadece tantüniyle doyarız siz çorba makarna tantüni çok gelmiyormu😀 oğlunuzda iştahlı gibi ona da maşallah bizimkisi yemez asla mantı kaç kere denedim ama makarna bile yemiyor ah yemeyen çocuk olunca zor 🥺
mycutebaby Biricik_11 etliyi hiç yemedim ama lahana sarmasına bayılırım sizede afiyetler olsun🤤 tek sıkıntı kendim hiç yapmadım annem yapar sağolsun😀
NurCum mycutebaby Makarna İlave Yapıyorum Çorbayla Olur Fazla Tantuni Yemeyip Normal Yemek İsteyen Olursa Diye. Olmazsada Bigün Sonraya Yemeğim Olmuş Oluyor.☺️ Benimki de Bu Aralar Öyle Ya Havadan Ya 1 Yaş Sendromuna Tam Anlamıyla Hızlı Giriş Yaptığınızdan Mantı Arası Minik Göğüs Eti Koyup Veriyorum Anlamıyor. Soğuk Sıkım Pekmezlerden Verin Bal Yedirin Perga Mama da Keza Öyle İştah Açıyor Tavsiye Ederim
phedra mycutebaby yemek yapmayı sevmiyorum, kek börek kurabiye vs her gün isteseler her gün yaparım ama yemekle aram yok 😥 zaten oğlum da fırsat pek vermiyor. Yayla çorbası yaptım bi de fırına sebze atmayı düşüNüyorum, salata yoğurt belki makarna yaparım.
Yamannnn mycutebaby Yoğurt çorbası yaptım bende sulu köfte pirinç pilavı şeftali kompostosu var birde🤗