Bensu0988 Kizlar dün akrabamgiller çocuğu kucağına aldılar ayaklarının üzerine basmıyor bu diyorlar bunun bacaklarının hareket ettirmiyor musun diyolar ya ben bilmiyorum ya onlar çok abartıyor ya iki aylık çocuk nasıl başar ben bilmiyorum
SumeyraErva Bensu0988 ayy bosver milleti daha var zamanina he onlara kalsa 2 aylikken basacak 5 aylikkende yuruyecek sanki cocuk
Didi-dodo Bensu0988 ara ara bisikler sürer gibi egzersiz yap bebegin bacaklarina. Benim oğlum 3 ay 10 günlük. Benim destegimle ayakta durup adim atmaya calisiyo ama 2 aylik bir bebek icin erken o yuzden kimseyi dinleyip kendinizi uzmeyin
Gozde25 Bensu0988 şu milletin boş beleş konuşmalarıyla canını sıkmayın kimisi 1 yaşımda yürür kimisi 10 aylık kimisi 2 aylıkken verir tepki kimisi 5 aylıkken kimi 4 aylık çıkarır dişini kimisi yaşını bekler Her çocuğun değişik özelliği vardır o yürüyor o basıyor o konuşuyor diye bebeğinizde bazı şeyleri yapmaya zorlamayın sana demiyorum yanlış anlama canım ama millet ne derse desin 2 aylık çocukta Bile baskı yaptırmaya çalışan bir millet olduk artık o yüzden sen kulağını kapa
kubrasyalt Bensu0988 onların çocuğu basabilir ama her çocuk aynı değildir zaten çok erken 2 aylık çocuğun ayakları üzerinde durması için. Benim kızım doğduğundan beri dinç bir bebekti üç aylıkken ellerimden tutup kalkmak istiyordu yerinde durmuyor hala daha ama dediğim gibi her çocuk aynı değil bu çocuğun gelişiminde sıkıntı olduğunu göstermez insanlar konuşmayı çok seviyor İnan öyle bassa başka söyleyecek bir şey bulurlardı her zaman söyleyecek bir şeyleri var çünkü gına geldi artık o insanlardan 😬😒
Farahzeynep Benim bebeğim 2 aylıkken beri kucağı alınca ayaklarını basıyor, şu an 3 aylık tutunca ilerlemeyi deniyor ama bebeğe göre değişebilir. Bazı bebek 5. Ayda desteksiz otururur bazı bebek 6. Ayda.
BusraElifEslem Benim ikiz kızlarım var dört aylığız biri basıyor biri basmıyor her çocuk farklı o yüzden telaş yapma