Hsjsndjx kızım 1 hafta önce öyle olmuştu
Serum fizyolojik ile burnunu yıka hsstaneye götürdüğümde şırınga ile burnuna hızlıca sıkıyorlar diğer burun deliğinden akmasını sağlıyorlar en etkili yöntem oymuş diğerleri çok işe yaramaz böyle yapın demişti
Çaydanlıkda su kaynatıp buharını soluttum oda hırıltısını azalttı (vikis varsa suyun içine atabilirsiniz daha iyi oluyor dediler bende yoktu)
Ilık duş da iyi geliyor burundaki mukusu yumuşatıyor
Ben bir de soğan rendeleyip suyunu sıktım çay kaşığının ucuyla verdim doğal antibiyotik niyetine günde bir kere verdim toplamda 2 kez yaptım baya ise yaradı çok şükür atlattık kızım 4 aylık bu arada küçük olduğu için çok çok az verdim soğan suyunu sizinki daha küçükse vermeyin zararı olabilir soğan koklatmak da burnu aciyormus küçükse bebeğiniz soğanı koklatın 1 2 kez, odaya çeyrek soğan koyun solunum yolunu açıyormuş benim tecrübelerim böyle oldu uzun yazdım kusura bakmayın daha kızım küçük olduğu için onun nesef alamaması hırıltılı solunumu beni daha çok huzursuz ediyordu muhtemelen aynı duyguları yaşıyoruz bütün duyduğum uyguladığım şeyleri yazdım inşallah sizin de işinize yarar daha küçük olduğu için hemen ilaç kullanma taraftarı değilim