Keremardam Oykunil vallahi hippten de memnunum fakat sütüm tamamen kesildi bi kutu mama 5 gün yetmez oldu. 120 lira çok geldi. Sma bi tık daha uygun. Hem hippte çok kusuyordu denemek istedim şükür memnun kaldim
Muges4 Oykunil aptamili hiç denemedim. Denesem comformil olanından alırdım ama onuda her yerde bulamıyosun
Durucinar2021 Oykunil olmuyor canım hatta fazlasını istiyor hep evolvia ac kullanıyoruz cok gazlı oğlum cok iyi geldi gaz problemimize cok memnunuz
delirmeceler Oykunil ben önce 30-60-90 cc olarak başladım sizde öle deneyin isterseniz çoğu annede bu şekilde başlamıştır hem mama israfı olmaz
ozgennk Oykunil içer bitirmediği olmaz bu ay ataktan dolayı 150yi yarım saatte anca bitiriyordu ama bitirir genelde
Muges4 Fatosahinibrahim27 yani bizimde sıvı çok cıvık değil ama ishale bağlamadım hiç. Hergün veya iki günde bir filan yapıyor
zeynosunannesii Oykunil Aynen şuan 4 ölçek yiyor bazen bırakıyor tabi dibinde ama her 3 yada 3 buçuk saate hazırlıyorum
Cgl123 Oykunil 3. ayda 90 Cc Hip Combiotic 2, bucuk 3 saatte bir, 4 buçuk aylık Sma geçtim 4 saatte 120,150 değişiyor Plips Avent canım