elalin Seydameva 6 aylık kaç damla vermeliyim sabah aç karnına mi olacak? Bir de d vitamini ocean kullanıyorum onu da sabah veriyorum arka arkaya vermede sakinca olur mu
elalin Solocann 6 aylık kaç damla vermeliyim sabah aç karnına mi olacak? Bir de d vitamini ocean kullanıyorum onu da sabah veriyorum arka arkaya vermede sakinca olur mu
elalin Patilimom 6 aylık kaç damla vermeliyim sabah aç karnına mi olacak? Bir de d vitamini ocean kullanıyorum onu da sabah veriyorum arka arkaya vermede sakinca olur mu
Patilimom elalin ben kilo başına 1 damla veriyorum herkes öylemi bilmiyorum. Sabahları aç karna demir veriyorum sonra karnını doyurup d vitamini veriyorum
elalin arasegeninannesiii 6 aylık kaç damla vermeliyim sabah aç karnına mi olacak? Bir de d vitamini ocean kullanıyorum onu da sabah veriyorum arka arkaya vermede sakinca olur mu
arasegeninannesiii elalin 4 damla kullanıyordum ben, damlaları arka arka vermedim hiç araya zaman koydum sizde bence öyle yapın ama peş peşe verirseniz de ne olur bilmiyorum 🤷♂️
Dgnwgmsm elalin ben sabah aç karnına d vitamini karnını doyurduktan yarım saat sonra 5 ya da 6 Damla veriyorum 6 aylık oldu yeni o şekilde yapıyoruz.