Adakuss Ya kafayı yiyecem ya geçen hafta aradı cuma günü 9.30 da verem aşısı olacak dedi saatli olacak diye bugün aradım çarşamba yapıldı toplu dedi kadın yaa delirecem hayret blr şey. Bnde cuma olsun da götüreyim ddim şimdi de haftaya attı tekrar ne bu ya
Sultiiiiiiimo Adakuss merhaba verem aşısı flakonu açıldıktan sonra 20 dozdur ve kullanılması gerekir yani demek oluyor ki 20 bebek eğer belirli bir gün de yapılmazsa kalan dozlar zayi olacaktır o yüzden böyle bir erteleme yapılmıştır diye düşünüyorum sıkmayın canınızı 1 hafta sonra en sağlıklı şekilde yaptırırsınız 🌹🙏
deniz-95 Adakuss verem aşıları belli günlerde açılıyor ve o gün zamanı gelen kişilere haber veriliyor. Oranın bi kabahati yok. Siz kendi kendinize ertelemeden bi hemşirenizle görüşseydiniz keşke.
Tamamannecim Adakuss sağlık ocağı ebeleri istediği gibi at koşturuyor mekan sahibi gibiler valla çok haklısınız sinirlenmekte
Adakuss deniz-95 yok Bn ertelemedim bana denilen günde yapılamıyor cuma denildi çarşamba günü yapmışlar ve. Bana haber verilmedi diye blraz sinirlendim. Arayıp cuma değil çarşamba günü yapacaz diye söyleselerdi giderdimm