Alnalprdha SeninAnnenBirMelektiYavrm ne içindi şeffaf plak acaba bende gidicem dişçiye ama diş sıkma ve sıkmadan dolayı yamulma başladı hatta kırılma
Zeyfur38 SeninAnnenBirMelektiYavrm kullandım cenem kitlenmişti ama benim ki sertti sonra baktım olmuyor cıkardım konusamıyordum tedavi yarım kaldı
AnayimBenAnaaa SeninAnnenBirMelektiYavrm dişteki çarpıklıkları düzeltmek amaçlı mı kullanıyorsunuz plakları eğer öyleyse nasıl gidiyor ağrı sızı çok yapıyor mu kullanımı zor mu sizce🤔 ben de 15 güne kadar başlayacağım tedaviye ama merak ediyorum zorlar mı acaba diye 🙃
Theodora SeninAnnenBirMelektiYavrm Ben kullandim. Daha once tel tedavisi olmustum. Tel ciktiktan sorna bir disim eski haline donuyor gibi gelmisti onun icin kullandim. Gece takmis sabah da pecete arasina cikarmistim. Sonra cop diye atmisim tabii😒 Doktor yasadigim yerde degildi bir daha da yaptiramadim kaldi oyle.
Zeyfur38 SeninAnnenBirMelektiYavrm birgun sabah kalktım açılmadı bekledim Bi kaç gün gecmeyince gittim ortodontiye plak yaptılar kullandım biraz düzelmedi ya tel tedavisi lazım Cok sıkmaktanmış galiba ben diş yaptırmıştım denk gelmedi alışamadım falan onu da sıkınca kitlendi arada oluyor ağlayarak zor açıyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm AnayimBenAnaaa evet çarpıklıktan dolayı. Cok rahat geciyor 3 günde alıştım. Ağrı ilk birkaç gün cok hafif oldu oda sadece yemek yerken falan. Onun dışında hicbir rahatsızlık yok. 3. Plaktayim şuan
AnayimBenAnaaa SeninAnnenBirMelektiYavrm peki her yeni plağa geçtiğinizde ağrı yaşıyor musunuz yani her plakta 3-4 gün hassasiyet oluyor diyorlar
ozgeefem SeninAnnenBirMelektiYavrm ölçülerim alındı hatta plaklarım da gelmiş 1 hafta sonra takılacak benim plaklarım da, çok yakın dostum taktırdı bundan 6 ay önce onun ön iki dişleri çok ayrıktı 6 ayı bu ay bitti ve dümdüz dişleri kısa süredw güzel etki yaratıyor