Melesss 5 aylık kızım ve ben covid pozitifiz. Bebeğim gece boyu ateşi 38-38,5 arası gitti geldi. Şu an ateş yok şükür. Bu süre içerisinde doktorumuz antibiyotik yok dedi. Siz neler yaptınız? Ek gıdaya geçtik bu arada mamayla beslendiğimiz için
Lavad Melesss sadece calpol veriyorsunuz ama kendiniz ıhlamur yapın tavuk suyuna corba yapın suyundan verin cok iyi geliyor içine sogan sarımsak da atın ben blendrdan gecirip püresi vermiştim siz yeni gectiyseniz suyundanda verebilirsiniz bana doktorum bu tarifi söyledi sorun sizde isterseniz içiniz rahat etsin vermeden tabi. Burnunu sürekli acın hırıltı olursa mutlaka doktorunuzdan destek alın bize zaditen vermişti iyi gelmişti Gecmiş olsun maksimum 6 güne zaten toparlanıyor
annesininbaliii Melesss bende ateşi çıkıp öksürük olduğunda zeytinyağı kürü yapıyorum yada limon sürüyorum ayaklarına iyi geliyor deneyebilirsiniz. Büyüklerde kullanabilir diyorlar ama denemedim. Ayrıca kendiniz için öksürük varsa eğer bu su bardağına pekmez limon ve su karışimi yapın gerçekten iyi geliyor. Çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versin inşallah
Mys01-01 Melesss 5 aylık bebek sadece anne sütü ise bol bol emzırın yada mama ek vermeyın ek gıda tanımadan mahvolur cocuk bızı muayne edıp ciger inmek üzere diye antibiyotik verdıler bebegıme calpol verdıler 3 günü kalmadı geçti ates 24 saat oldu geçti
Mmeelliikkeee Melesss virüslere karşı direk bi ilaç ve tedavi yok zaten belirtilere göre destek veriyorlar antibiyotik vermemesi normal.. bizde tuz oranı yüksek bi solüsyon hazırlatmıştı sık sık burnunu aspire ettim ciğerlere inmemişti inmedi de kötünün iyisi bu oldu birde zyrtec damla kullandık 18 günlüktü kuşum.. D vitamini de önemli muhtemelen kullanıyordur zaten.. çok geçmiş olsun 🌺 anne sütü alıyorsa onun için en iyisi bolca emsin ek gıda tadımlık kalabilir .. inşallah kolay atlatırsınız …