Yusufkayram Arkadaşlar merhaba ,oğlumun sağ gözünun beyaz kisminda siyah bir leke var,ilk zamanlar geçer diye düşünüyordum fakat birkaç aydır geçmedi,göz doktoruna götüreceğim oncesinde sizlere sormak istedim,boyle bir durumla karşılaşan var mı?
Kizannesi92 Yusufkayram bende de var sol gözümün içinde ben gibi bişey normal bakınca görünmüyor hafif alt tarafta normal görüyorum hiç sıkıntı yaşamadım doktora gitmek de hiç aklıma gelmedi ama siz tabi doktora götürün
Annekus Yusufkayram benim lisede bir arkadaşımda vardı ben oldugunu söylemişti belkide sizin bebişinkide bendir elbet tabi bir doktora götürün ama hatırlayınca söylemek istedim
Yusufkayram Damar yırtılmasından dolayı olabiliyormus,ilerde lazer tedavi gerekiyor falan diye yorumlar okudum açıkçası çok endişelendim.. size zamanla geçer falan dedi mi doktor,çünkü bazı yorumlarda o şekilde söylemler var..@Efuli6161
Efuli6161 Yusufkayram hayır 3ay göz kontrolüne gittik baktı gözleşrne ışıkla hiş bişey demeşd gayet normal herşey yolunda dedi lekeyi özellikle sormadım ama görmüştür baya iyi baktı çünkü bi sıkıntı olsa bahsederdi diye düşündüm..
Yusufkayram Kizannesi92 büyüdükçe belirginleşiyor gibi bnde şimdiye kadar onemsememistim ama içimde hiç rahat değil
Kizannesi92 Yusufkayram siz yinede bir doktora götürün benim ki baya siyah ben gibi böyle yukarı bakınca kendini bir gösteriyor normalde görünmüyor inşaallah bir sağlık sorunu değildir sizdeki de