Julide00 Kızlar bebeğim 3 aylık doğduğundan beri hep izotonik su kullandim kullaniyorum ama bebeğimde 2 gündür geçmeyen bir hırıltı var sürekli tıkalı görünürde bi sıkıntı da yok burnunda ne yapmam lazim😔❤️
Tamamannecim Julide00 Devamlı çekmek gerekiyor maalesef doğalgazdan kuruyor ve doluyor burunları minnoşların
Julide00 2cocukannesi__ eczaneden aliyorum 100 ml izotonik su diyin verirler bunu 1 hafta kullaniyorum her gün veya 2 günde bir de 5 ml olan Şırıngayi değiştiriyorum yeni şırınga kullanıyorum 2 buçuk ml olarak iki burnunu pay ediyorum
Oykunil Xxcns benmde cok burnu tıkanıyor dr çekmeyin diyo ya surekli o sudan sıkıyorum oda acmiyo asla
Julide00 Tamamannecim hep çekiyorum kuzum ya her emzirme öncesi evin nemi de çok iyi bir bebek için dereceden takip ediyorum nemi hep anlayamadim ki😔
1Nazende Julide00 Az sıkıyosunuzdur burnuna eğer 2 bucuk ml pay ediyorsanız az gelir iyice açılana kadar sıkabilirsiniz 5ml bı deliğe 5 ml diğerine bikac kere günde
Tamamannecim Julide00 sürekli hırıltı varmıydı yoksa yeni mi başladı? Benim bebeğim alerjik ve neredeyse doğduğundan beri hırıltısı var günde 2 kez cekiyorum
2cocukannesi__ Julide00 ben 2 tane su dolu bardak bırakıyorum baş ve sona ortaya da petek suyu astim biraz ise yaradı sende koyabilirsin
Julide00 Tamamannecim son 2 gündür var canim yaa ben günde 5 veya 6 yedi sekiz bile oluyor bazen günde iki kez çekmen yeterli olacağını düşünmüyorum 🥺 çok çabuk tikaniyorlar ya
Tamamannecim Julide00 ya çok çekince ödem oluyor doktorumuz yıkayabilirsen daha iyi olur demişti ama çok cesaret edemiyorum o yüzden sabah ve akşam cekiyorum. Belki ufak soguk algınlıgı vardır ciğerden değilde burnundan geliyorsa hırıltı temizleyerek geçer gibi sanki
Sultanz Julide00 içiniz rahat etmesi için bı sağlık ocağına götürün dinlesin doktor cigerden geliyorsa anlar.
1Nazende Julide00 Birde açtığın halde yine tıkaniyorsa mesela 10 dakka 20 dakka sonra diyelim malesef grip olmuş olabilir benim bebeğim öyle oluyordu oradan biliyorum
momma Julide00 baby vac aspiratör var alabilirseniz mutlaka öneririm serumfizyolojikten sonra onunla çekebilirsiniz
1Nazende Julide00 İlk birun tıkanıklığıyla basliyo sonra balgam öksürüğe donuyor oyuzden burnunu açmayı ihmal etmemek çok onemli