Edizbeyinannesi Kızlar 18 aylık oğlum var 10,5 kilo şuan da. 11,700 olmustu ama yürümeydi falan derken 10,5 de sabit kaldı ne alıyor ne veriyor kaldı böyle. Boy uzaması devam ediyor. Kilo almaması bu şekilde sabit kalması normal mi acaba yediriyorum da 🤷🏼♀️
Emirin_Annesi10 Edizbeyinannesi oğlum 17 aylık 10.300 dü yürüdü azı dişini vs çıkardı halada diş çıkarıyor pespese derken 10 kgya düştü aşırı üzülüyorum. Zaten sadece anne sütü alıyor baskada bisey yemiyor 🤧
limonkolonyasi Edizbeyinannesi 18 aylık ve 9 kilo oldu zor bela kilo almıyor tahlilleri temiz ama yok ultra aşırı hareketli ve pek iştahlı olduguda söylenemez ben buna bağlıyorum bugün asimiz var bakalım ne kadar olmuş hiç umudum olmasa da 😃
Seydameva Edizbeyinannesi 2-2.5 yaşlarından sınra almaya başlıyorlar benim kızım da öyleydi 12 aylıkken 8.900 dü şimdi 3 yaşında toparladı şükür 😇
Edizbeyinannesi Emirin_Annesi10 benim oğlumda öyle zorla oyunla falan yediririm. Kalorisi yüksek şeyler vermeye çalışıyorum çorbalarına ekmek doğruyorum falan günde hala 5 öğün gidiyoruz olmuyor 🤷🏼♀️ Şaştım kaldım bende
Emirin_Annesi10 Edizbeyinannesi kız yiyorsa karnının tok olduguna eminsen sıkıntı yapma. Benimki ne çorba ne yoğurt sadece anne sütü. Oda doyurmuyodur bile. Keşke yese azıcık ya 1 öğün bile yemiyor 🥺
Edizbeyinannesi Emirin_Annesi10 hadi sen yemiyor diyorsun. Peki bu yedigi halde neden almıyor🤷🏼♀️ Bende bunu düşünüyorum öyle
Emirin_Annesi10 Edizbeyinannesi mesela şey gibi düşün. Bizde günde 3 öğün yiyoruz sürekli kilo alıyor muyuz. Vucut gereken kadar yiyor ve yakıyor onu. Birde sürekli ayakta olan bebekten bahsediyoruz dişler desen fena halde. 1 2 ay daha gözlemle bakalım. Çünkü bugun happy kidsin yazıısnda kilo alımı yavaşlar hatta kilo kaybı da olabilir yazıyo. İnşallah iştahları açılır kiloları artar annelerin en çok istediği şey🥺
Edizbeyinannesi Emirin_Annesi10 amin amin amin amin cidden öyle valla 😵💫 hele bide etraftan zayıf çocuk muamelesi görünce tepem iyice atıyor üzülüyorum. 🤯Bide hamileyim de şuan oturup ağlıyorum valla
Emirin_Annesi10 Edizbeyinannesi benim oğlum kilolu doğdu 6 aylıken falanda çok güzeldi kilosu sonradan habire altına gitti her ay ateslendi hastalandı derken yine iyi dayandı çocugum. Her gören önceden kiloluydu noldu buna yazık diyo. Eşimin babannesi bile bakamıyosunuz bu çocuga ben bakuym verinde dedi şaka gibi. İnsanlar ne kadar kötü
Edizbeyinannesi limonkolonyasi aynı bizde öyleyiz kalkar hiç oturmaz bi daha. Zorla yemek yer. Çok zorlarsam da hemen kusar 🤯
Melike571 Edizbeyinannesi 21 aylık 12.700 kilosu bana az gelio bilmiyorum ne zaman tam anlamıyla yemek yemeye başlarlar
Edizbeyinannesi Melike571 yemek yese yemese ayrı dert. Yiyip kilo alsa yada almasa ayrı dert 🤷🏼♀️ insanların yorumu lafları çok başka dert 🤯 tam kafayı yemelik bi durum 😂
Melike571 Edizbeyinannesi ayyy aynen öyle sanki yiyorlar da biz elinden alıyoruz. Her çocuk farklı gelişim gösteriyor. Bemce doktor zayıf demediği sürece bi sorun yok. 😃😃😃