Mahinurr 2 aylık bebeğim bugün saçında kepeğe benzer birşey farkettim derisinde de var konak sanırım nasıl geçirebilirim
Asafeymeninannesi Mahinurr banyodan 30 dk önce zeytinyağı sürüp tersine doğru konak tarağıyla tarayın ☺️
kubrasyalt Mahinurr eşim internetten araştırmıştı zeytinyağı ve karbonat sürdük tek seferde geçirdi 🥰
Tunti Mahinurr o aylarda bizim de oldu canım. Mustelanın köpük şeklindeki şampuanını kullanmıştık geçti.
ayaz07 Mahinurr kesinlikle karbonat cok yararli banyodan önce karbonati suyla karistirip kafasina sürüp 15 dakika bekletin banyodan sonra tarağinla tarayin 2 3 sefere gecicektir
Ladyofdark Zeytinyağı ya da hindistancevizi yağı surup yumuşadığında sık bir tarakla çok yavaş tarayarak temizleyebilirsiniz zaten yumuşayınca direk çıkıyor 😊
Sevnurr Mahinurr Zeytinyağıyla banyodan yarım saat kadar önce tara ama eğer geçmiyosa karbonat ve zeytinyağını da karıştırabilirsin hemen geçiriyo
Gamzetrl Mahinurr zeytinyağı karbonat vesaire hiç uğraşmanıza gerek yok mustela konak şampuanı haftada iki kez kullanın kopurttugunuzde 5 dakika kalsın sonra durulayın hemen geçiyor.
Annecik03 Mahinurr zeytinyagi yada bebek yagi sur yarim saat beklet konak taragi ile tara canim. Konak taragi yoksa dis fircasida cok is goruyor. Ben dis fircasiyla yapmistim hem banyodan once hemde banyoda. Gecti ertesi gun
Canssu Bebeğim 4 aylık doğduğundan itibaren mustelanin kopuk şampuanını kullandım hiç Konak yapmadi deneyebilirsiniz