Seralp1 Simgeenrrrr06 üstte kalsın neredeyse 20 aylık olucak hala kullanıyoruz yatmadan önce içiyor sadece onun yerine ne kullanabilirim yada ne zamana kadar içicek hiç bilmiyorum
Sevda6767 Simgeenrrrr06 13 aylık olmak üzere ikizlerim. Günde iki defa falan veriyorum hâlâ. Emziriyorum da ayrıca. Ben de merak ediyorum ne kadar versek en ideali.
Feraye_ Simgeenrrrr06 1.5 yasinda biraktik sute gectik O ara doktora gitmsik kese bilirisn demisti suttw icirwbilirsin demisti oyle biraktik bide oglum icmek istemiyodu artik tiksniyodu
Feraye_ Seralp1 mamanin markasimi Mama bebelac ti Sut normal bimin sutu☺ Ya iciyodu mamayi ama hic kilo yapmadk ogluma cok pismanin degistirmedigime kucukken fln
Mommqueen Simgeenrrrr06 doktorumuz 1 yaş muaynesinde bırakmamzı söylemişti yaşını 15-20 gün gece bırakmştık
Gzempern Simgeenrrrr06 Bzde 1 hafta sonra yaşımıza gircez ama ben bugün süt demek istiyorum artık mamadan kurtulmak istiyorum çok pahalı inşallah kabız ve alerji yapmaz
Sevda6767 Mommqueen günde kaç defa ve kaç ml veriyorsunuz? 🌸 İkizlerim de 13 aylık olmak üzere. Yavaştan versem mi diyorum. Biliyorum birçok uzman iki yaşından önce tavsiye etmiyor ama mama fiyatları insanın belini büküyor valla.
Mommqueen Sevda6767 ben iki kez verıyordum 1 gündüz uykusuna geçerken bi de gece uykusuna 200 ml verıyordum her defasında
Nursena0606 Mommqueen çok fazla değil mi? Yani her gün 2 bardak süt eder. Bu kansızlığa ve ileri dönem kabızlığa yol açmaz mı?
Mommqueen Nursena0606 bi sorun olmadı ya ni bizde kanszlık vs yoktu uzun süre vermedm zaten bi kaç ay içti sonr biberonu kesince bıraktı yatmadan yatamya geceleri bi kutu içti pipetle
Poyrazannesi12_ Oğlum suan 8 aylik bende 1 yaşında biraktrmayi dusunuyrm süt vermeyi dsnyrm tabi doktorumuzla konuşup daha erken de birakablrz fazla icmyr mamayi ek gıda istyr