eceyiilmazm Kızlar kalıcı sevdiğiniz parfümler hangileri ? İnternetten alicam oneriyle almam lazım artık :)
JackDaniels eceyiilmazm Lady Million inanılmaz severim, onu sıktığım zaman eşimle koku konusunda uyumlu oluyoruz oda erkek için olanı kullanıyor. Ama vazgeçilmez kokum armani acqua di gioia😍
Sedagmlksz eceyiilmazm yves rocher commen un evidencr harika bir parfüm her sürdğümde mutlaka soruluyor şuan indirimde
Deletedmom_36 JackDaniels Bende lady miliona bayiliyorum😌harika bir koku bir donem kullandim cok yakisiyordu ama gucci gualty kullaniyorum su an vazgecemedim uzun zamandir☺️
JackDaniels Deletedmom_36 Ay nasıl bi kokusu var bende değiştirmek istiyorum ama bi yandan cesaretimde yok herkes beni kokumdan tanıyor resmen😂
Deletedmom_36 JackDaniels Yani parfumleri cok anlatamiyorum ama hafizalara kaziniyorsun.Gecen kayinvalideme kahve icmeye gittim aksam kayinpederim hulyami geldi bugun bura hulya kokmus demis😂😂akillda kalan bir koku kesinlikle denemen lazim🤗
[silindi] eceyiilmazm versace crystal noir. jean paul gaultier classic. İkisi de çok kalıcıdır. thriller mugler alien hele bu haftalarca cıkmaz. Ben en çok jean paul u severim. Bi mağaza koklayın hepsni bence☺️
beyazcicek eceyiilmazm Armani - Sİ Başka parfüm kullanmıyorum inanılmaz bi kokusu var ve aşırı kalıcı parasını fazlasıyla hakeden bi parfüm.