ikioglananasi Bebeğim sürekli memede olmak istiyor yatagina birakiyorum araniyor göğsümü sıkıyorum süt geliyor ama gece biberon yaptim içti 🤱🏻
Elifglarda ikioglananasi sut geliyorsa süt vardır bebek yutkunuyor mu emerken ona bakın. Birde sizin kucaginizi kokunuzu istiyor olabilir 😊
karalim ikioglananasi kilo alımına ya da çişli bezlerine bakarak doyup doymadığını anlayabilirsiniz. Günde kaç bez değiştiriyorsunuz yeterince çiş yapıyor mu bunlara dikkat edin 😊
Ebrarduru54 ikioglananasi tuvaletini yeteri kadar yapıyorsa doyuyodur o zmanlar zaten bebek senin kokusu istiyo memede kalması çok normal büyüdükçe memede kalma süresi de azaliyo düzenli kilo aliyo ve düzenli olarak tuvaletini yapiyosa doyuyodur
ikioglananasi Elifglarda yutkunuyor canim ara ara duruyor yatagina birakinca yine meme ariyor yetmiyor diye cok üzülüyorum
karalim ikioglananasi Allah bağışlasın,ne zaman isterse emzirin gitsin☺️ Refleksen hep meme arıyor bu minikler
ZehraDevran Sağmayı denediniz mi bende ilk zaman yetmememis sutum kilo kaybindan kuvezde yattık sonra sagdikca sutum indi cok sukur
ikioglananasi ZehraDevran sagmayi denedim bir sonraki emzirmeye bebeğim doymadi isittim sagdigimi hemen
ikioglananasi karalim kaka 4 5 kez yapıyor 10 bez degisiyor belkide daha fazla kilosuda iyi sanirim beni emzik olarak kullaniyor