Momylion Çok miktarda mi olmalı alerjide yoksa azda olsa alerji özelligi mi taşır. iki gündür bebeğimde gaz sancilarj oluyor ve sanki kakasinda ip gibi mukus var eminde olamıyorum bu normalde olamaz mı alerjide mi oluyor sadece 🙄
Uykusuzhergeceeee Momylion doktorumuz emen bebekte hafif mukus normal kabul edilir başka şikayetler yoksa direkt aklına alerji gelmesin demişti. Gaza bağlı da olabiliyormuş
a010101 Momylion sadece mukuslu kaka alerji değildir bizde mukus gürültülü kaka ve egzama vardı ve bitmeyen gazlar
asude456 Momylion bnde dün bunu sordum yesıl ve mukuslu yapıyordu kanlı kaka egzama yoksa alerji değil dedı
cekoslavakporseleni Momylion benim bebeğimin kakası da mukuslu olurdu baya da devam etti ama herhangi bir alerjisi yok. Enfeksiyon durumunda bile mukus olabilir, sebepsiz de olabilir. Mukus illa ki sorun var anlamına gelmez 💕
Gencanneyim Sadece mukus alerji değil dedi doktor bana. Kanlı kaka,dermatit vs olması lazım Mukus sümüklü yapıda olur 😊
Momylion Gencanneyim çok yaygın bir durum olduğu için tedirgin oldum☺️ inşallah değildir sürekli olmuyor zaten de iki gündür bazı bezlerinde farkettm çok küçük
Gencanneyim Momylion Umarım alerji yoktur çünkü yaşayanlar çok zor olduğunu söylüyorlar. Mukus benim oğlumda da var. Sadece anne sütü ile besleniyor. Bazen bir tık fazla oluyor bazen az. İçinizi ferah tutun ama olmadı kendi doktorunuzla da görüşün 😊
Ozge251021 Momylion inşallah değildir evet tek başına bir alerji belirtisi degil ama kanlı kaka mukus alerji belirtisidir sonra zaten Ya vücut döküyor yada önce vücut döküyor çok zorlanıyoruz ben 4 aydır diyetteyim ve artık yiyeceklere hasretim
Kerem1234 Momylion gürültülü değilse art arda ishal gibi olmuyor sa yoktur alerji bnm bebeğim gürültülü yapıyor mukuslu da ama fistül ameliyatından sonra mukuslu oldu o yüzden doktor kaka testinde alerji yok demişti ama deri testi veya kan testi yaptırmadım kakasında kan yoksa normal dedi doktor ama bn süt ürünleri ve yumurta yersem hep ishal oluyor yüzündede bir şeyler çıkıyor o yüzden yemiyorum azaldı yüzündekiler ama bazen üşütüyor bn yemesem de İshal oluyor anlamadım bnce sizin ki de üşütmüş olabilir
Momylion Gencanneyim yeğenimde var alerji 3 yaşına girecek ve ablam hala ugrasiyor neye alerjisi olduğu bulunamadı ne diyetler ne testler yapıldı ama belirsiz ondan çok tedirgin oldum korktum. Benimki de anne sütü alıyor ins normaldir ☺️ doğduğundan beri gaz skntisi var ama dr demişti çok gazlı diye. İki gündür biraz zor cikariyor
Momylion Ozge251021 inşallah tez zamanda atlatirsiniz bu süreci 🤲 sizde ne belirtiler vardı bende kafayı yiycem bir çok belirti var gibi ama normal gibi de bilemiyorum
Ozge251021 Momylion gürültülü mukus kanlı kaka ve döküntüler çok şükür şuan hiç biri yok diyetten dolayı
Momylion Kerem1234 bazen gürültülü de yapıyor ama doğduğundan beri vardı o şekilde çıkarıyor mukusu iki gündür farkettm oda doğruysa yani tam eminde olamiyorum küçük ip gibi biseydi. Üşüyor da olablr kış zamanı hiç bilmiyorum ins alerji değildir