a010101 Sanırım bu akşam sınanma gecem 1 çoçukla baş edemiyorum nasıl çok çoçukla baş edıyorlar valla hayranım millete uyusads az kafamı dinleyim beynim dinlensin yok bazı geceler resmen tükeniyorum 😭
Morcivert061 a010101 2 kızim var iri 11 aylık diğeri 33 aylık. Biri emerek uyuyor biri pispisla gece kaç kere uyanırlar saymadım. Aynı anda uyanırlar ise birini sağima birini soluma alıyorum qyni anda uyutuyorum sanırım alıştım artık. O yüzden bazen düzelmiyor ama alışıyorsun. Ama eğer çok ağlıyorsa duş aldır öyle uyut. Şu sakinleştirir. Ben gecenin bi yarısı yikadigimi bilirim
Nimetdogann a010101 yok canım sınanma gecesiyse kesin benimdir o 😂🤦♀️ Zira 29 aylık oğlum ve 9 aylık kızımı 11 den beri yatak odasında cebelleşiyorum uyutmaya çalışıyorum eşim de nöbetçi birbirlerinden ayırmadığım için saatlerdir birbirlerini tam dalarken uyandırıp güldürüyorlar sanırım bu gece sabah olmayacak 🤦♀️
Morcivert061 Mucizem11 valla ben ikisininde yaz kış yıkadım. Bi fazla kalın giydirdim ama rahat uyudu. Bide banyodan sonra masaj yaparsan pamuk gibi oluyorlar 🤭
Tamashaaz Ben henüz 1aylık bile olmayan bebegimle baş edemıyorum,gece geldimi uyumam diyor,gündüz mışıl mışıl uyur