BuzluKahve Oğlumun odası için nevresim değil de pike veya daha kalın bir örtüye ihtiyacım var ama bulamadım. Modern bir şeyler istiyorum, ayıcıklı falan değil. Tavsiyesiniz var mı?
Wanderlust BuzluKahve kumas alip diktirebilirsiniz ben 4 kat muslinlerden tek renk sade takimlar, panzen takimlar ve iki kat alti panzen ustu waffle pike takimi yaptirdim begenerek kullaniyorum hepsini duz natural ve modern duruyorlar bence
Sapphire Metre ücreti ne kadardı. Ben bir nevresim kumaşı sordum mt. 50 TL dediler. Bir takım 250/300 TL geliyor kahvekokusuu Wanderlust
Wanderlust Sapphire malesef hatirlamiyorum gecen sene dogdu bebegim o zaman fiyatlar daha uygundu hatta satin almaktan cok daha uyguna gelmisti
kahvekokusuu Sapphire inanin hatirlamiyorum pikeyi ama daha gecen hafta nevresim diktirdim ama kumaşını ben almadim yakınımda küçük bi yer vardi yorgan nevresim ceyizlik biseyler yapip satan oraya sordum tek kisilik nevresimi lastikli carsafi ve 2 tane yastik kılıfını 190 a diktirdim daha uygununu bulamadim ve evet kumas alsaydim daha pahaliya geliyordu