elifikra42 Raporlu mama ile kilo alan bebekleriniz var mı acaba 26 aylık kızım ve 11 aylık oğluma doktor mama yazdı zayıf oldukları için beslenme bozukluğu olduğu için mama içirip nasıl beslenme yaptınız mama dışında acaba
demirboy elifikra42 fortini ise bi ara kullandım o kilo aldırmıştı. Farklı Aromaları var severse kilo alır
elifikra42 demirboy mama içerken de neler tüketti yoksa sadece mama mi içmişti benim kızım hiç bu bişey yemiyor günlük alması gereken kaloriyi almadığı için gelişimi durduğu ucun yazdi doktor
demirboy elifikra42 günde yediklerine ek olarak verdim benimk de yemiyordu ama biraz zorladım. Ben günde bir şişe veriyordum hatta bazen daha az benimki sevmedi mamayı ama 2 şişe içince çok etkili oluyormuş. bende çok uçuk bir fark olmadı ama durgun olan kilo alımını harekete geçirdi biraz. Yediklerine ek olarak verirsen çok güzel kilo aldırır. Siz kullanın 6 ay sonra falan fark eder
elifikra42 demirboy sevip sevmeme konusun da ben de şüpheliyim ins içer sever benimki zorla bir iki kaşık yemek yer