Derin09 45 gün önce Doğum yaptım regl görmem bitmişti şimdi ise tekrar başladı ve bu ilişkiye girdikten 1 gün sonra oldu normal Doğum yaptımm sizce regl mi görmüş olabilirim yoksa normal Doğumdan sonra gelen kan mı olabilir bilgili anneler ? İlk Doğumum olduğu için bu konuda biraz daha bilgisizim
Deletedmom0028 Derin09 adet olmussun canim bende oyle olmustur hatta doktorum muayenede ultrasona bakarken dedi adet olmussun yumurtaliklarin atilmus dedi. Kimi bizim gibi hemen görür kimi 1 yil görmez adeti normal yani
Deletedmom0028 Sevnurr adet olabilir ben olmustum doktorumda dogum sonrasi muayenede adet olmussun yumurtaliklar atilmis demisti
Derin09 Sevnurr öyle geliyordu ama bitmişti acaba ilişki den dolayı zarar mı verdim diye düşünmedim değil :/
Derin09 Deletedmom0028 3. Gün bugün ama yoğun bi şekilde gelmiyor ara ara geliyor az az :/ 10 cm olmasına rağmen 3cm kadar da Doğumda kestiler acaba dikişlere mi zarar var mı yok mu diye dışarı dan baktım ama yok acıda yok :/ hastaneye gidicem alttan muayeneden artık korkar oldum ayyy 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom0028 Derin09 mecbur alttan muayene olacak canim eger iliski esnasında zorlama olduysa bilemem ama 3 gunde beklemeseydin
Derin09 Deletedmom0028 hayrı acı falan yok arada böyle sancı oluyor adet sancısı gibi sonra gelmiş oluyor zaten ama ilişkiden 1 gün sonra olunca aklıma takıldı soramıyorum da hiç kimseye
Derin09 Deletedmom280 yok benim bitmişti canım 15 gün gördüm Doğumdan sonra şimdi ilişkiden sonra gelince acaba bir sorun mu var diye bu soruyu sordum bilen bayanlar gelmiş geçirmiş olanlar vardır diye 😊
Muhkub2016 Derin09 adet olmuşsun sanırım. Bn sezeryan yaptım ama 40 tan sonra 43. Gün adetim başladı. 7 gun surdu kanama. Ayrıca ilşkiden slmrada ufak ufak lekenmeler yaşayabilirisn bi sure korkma. Bn 1 ay lekendim, adet düznsizlkleride olabilir bumların hepsi norml cnm
Derin09 Muhkub2016 Ay tek öyle olsun 🙏🏻 İnşallah da öyledir 🙏🏻 Çok sağol çok acıklayıcı bi cevap oldu 🎈
Mevanur2 Lohusa kanamanız ne kadar sürdü, muhtemelen adet oldunuz dokuya zarar vermiş olsaydınız dikiş yerlerinde ağrı olurdu kanama da bu kadar olmazdı. Bazen ilişkiye girmek adeti tetikleyebiliyor, yani eğer günüm yakınsa bende öyle oluyordu
Derin09 Mevanur2 lohusa kanamam. 15 gün sürdü sonra bitti şimdi ise ilk ilişkidne sonra çok az kan görmüştüm ama çok önemsemedim açıkcası 2. İlişkiden 1 gün sonra kanama oldu bu eskisi adet gibi değil yani yoğunluk olarak çok değil ama az az ara ara gün içerisinde geldi bugünse 3. Gün Normal Doğum yaptım artık onun açısından sonra alttan muayene istemiyorum o yüzden de gitme taraftarı değilim hastaneye. ☺️🤦🏻♀️