Fulyaalin Tsengonul 16 aylık gece yeni doğan bebek gibi yarım saate bir uyanır hiç uyumaz ne çözüm bulabildim ne elimden bişey geliyor uyku sevmeyen çocuk sevmiyor doktor uyumayan insan görmedim diyor ama uyumuyor yani ben görüyorum 😂 ya alisacaksin ya alisacaksin
Leylaa_ Tsengonul bizde 9 aylığız aynı kızımda zor uyuyor sık uyanıyor ne güzel akşam yatar sabah kalkardı neden almadım görünürde dişte yok
Olurolur Tsengonul biz 10 aylık olacağız neredeyse ama 9 ayda cidden bunu yaşadım 2 hafta sürdü bizim uyku düzeni vs hiç kalmadı.Doktorumla paylaştığım da bu ayın çok önemli bir ay olduğunu bircok beceri kazandıkları için yaşanabileceğini soylemisi bir nevi atak gibi düşünebilirsiniz.Yani normal giden seyrinizin dışında dış ,ateş,vs yoksa büyük ihtimal yeni güncellemeler yukleniyordur kendime öyle diyorum artık cidden öyle oldu bizim 2 hafta sonunda hem emekledi hemde adım atıyor koltuktan koltuğa geçiyor ve bunlar birden oldu 🤗Ama aklınızda bulunsun ağlama ile uyanma vs olursa bir bez vardı idrar enfeksiyonunu ölçen ondan alarak veya doktorunuza danışın derim 🙏🏻geçmiş olsun
Demetakk Tsengonul ben ben , gündüz iki kere yarımşar saat uyurdu ,2-3 saat uyuması gerekirken,artık bir kere uyuyor bi kaç haftadır , yarım saat anca,gece 7-8 saat uyuyor ama ona uyku denirse yarım saatte bir uyanıyor
Be1 Tsengonul 9.ay atağı maalesef çok zor geçiyor ve asla uyumuyorlar 🤦♀️ en son yanıma alıp uyutmuştum🤦♀️