KubraKaraa Kızlar kızım 11 aylık olacak bandana takıyorum kafasına sürekli çıkartıyor eliyle ya çok seviyorum dolu bandana aldım ama birini bile durdurmuyor sizce nasıl alışır yoksa hep böyle mi gider hiç taktırmaz mı böyle olan var mı düzeldi mi ?
Seymanur9 KubraKaraa kızıma aylardır takmaya çalısıyorum 11den daha da küçüktü takmıyordu hala takmıyor oysa nasıl hevesle almıştım şimdi 22 aylık
sarmaliklahana KubraKaraa kızım 5.5 aylık bizimki de takmıyor hiç takmadı şapka falanda kulaklar hafif kepçe oldu yatarken katlanıyor. 🥴 Bandana yı sadece dısarı cıkarken takıyorum kulaklar üşemesin diye sukut onu sorun yapmıyor atta gidicez diyorum artık öyle alıstı ama evde takmıyor kafadan huylu 🤷🥴
Winner 16 aylık kızım değil bandana, dışarı cıkarken bere bile takmıyor. Çeşit çeşit tokaları var. Ama maalesef
berna_demir KubraKaraa 14 aylık küçükken takıyordum bilmiyordu da ne zaman ellerini kullanmaya başladı hemen çekip atar ne toka ne bandana ne de şapka hiçbirini sevmiyor bende zorlamıyorum artık belki büyüdükçe sever 😂😍