Elifmom 11 aylık kızım 2 3 gündür elını saçlarının arasına geçirip bilerek yoluyor çatır çatır kopma seslerını duyuyorum resmen içim gidiyo ama bir cekıyorum ıkı cekıyorum hepsını engelleyemiyorum neden boyle yapıyordur ki acaba 😟
Bsrerkk Elifmom bi yerde okumuştum öyle çekmek yerime dikkatini başka yere çekmeye çalışın zamanla unutur demişlerdi benim kızımda 5 ay 24 günlük o da saçlarını çekiyor ama yolmuyor uykusu gelince yapıyor bazen kulağını çekiyor
Meralminahalil Elifmom diş den dolayı olabilir mi acaba çünkü benim kızımda öyle iki eliyle birlikte saçlarını çekiyor diş çıkarma dönemindeyiz bide kulakları da ağrıyo olabilir diş çıkarma dönemin de ağrıyo çünkü
Ozgesen48 Sizinki daha bilinçli ama benim bebeğim 5 au 22 günlük geçen hafta kulak enfeksiyonu olduğunu öğrendik..güzelim saçlarını kesmek zorunda kaldım.. kulaklarını kaşırken saclarini yoluyordu
Elifmom Ozgesen48 gecmiş olsun size de. Bende götürdüm kulak doktoruna ama bı problem yok demişti bıde kulagına goturmek ıstemedıgı cok bellı üstlerden yoluyor bılınclı yanı😐
Elifmom Bsrerkk bıkac ay once cektıgıne şahit olmustum ama suan bıldıgın yolmak ıstıyor bılınclı yapıyo dıkkatını başka seye cekmeyı denıcem bıde ıns unutur tesekkur ederim
Elifmom Meralminahalil olabilir altta ıkı dişi cıktı sadece usttekıler bekliyoruz ama hala gelmedi ondan demekkı sızınkı kac aylık
Bsrerkk Elifmom bide dişten dolayı yaparlarmış arkadaşta yazmış onunlada alakalı olabilir diş jeli sürüyormusunuz rahatlaması iÇin
Meralminahalil Elifmom 8 ay 1 günlük canım bence dişten dolayıdır siz elinizden geldiğince ilgisini başka yere çekin yazık yavrum canı acıyodur şimdi
Elifmom Meralminahalil aynen benimde ıcım gidiyo dısten dolayıdır ıns gecer karanfıl kürü yapayım rahatlasın dıye
Elifmom Bsrerkk daha yeni görüyorum mesajı kusura bakmayın. 7-8 tane karanfılı havanda eziyorum cay bardagına alıp karanfillerin üstünü kapatacak kadar zeytinyağı ekliyorum 1 gece cok acılse iyice soguyana kadar dolapta bekletip parmağımla diş etlerine sürüyorum
Bsrerkk Elifmom hee kolaymış bende yapayım közüm biraz huysuz dişten mi acaba dedim belirti YOk henüz ama iyi gelir belki
Elifmom Bsrerkk evet cok kolay ve doğal evde yapabılecegınız bısey denemekte fayda var sıfa olur ıns 😊
Elifmom Bsrerkk evet cok kolay ve doğal evde yapabılecegınız bısey denemekte fayda var sıfa olur ıns 😊