Ayaz2016 2 aylık bebeğim var kullanmadığım krem ilaç kalmadı,göğüs kalkanıda denedim olmadı 😞son çare olarak gümüş kapak denemek istiyorum gerçekten işe yarıyormu ?
ebrupoyraz Ayaz2016 ben kullandım kesinlikle mükemmel işe yarayan bir ürün mucizevi bir şekilde yara içinde olan gögüslerimi yarım günde iyileştirdi bana çok iyi geldi 👍🏻
Merveayca Ayaz2016 ben kullandım 2 günde ıyılestı göğüs uclarım sımdı arkasım kullanıyor aynı sekılde onunda gectı tavsıye ederım
Farahzeynep Ayaz2016 harika bir şey, kan gelen göğüslerimin acısını aynı gün dindirdi, ertesi gün yara falan kalmamıştı. Hamileyken almadığıma bin pişmanım
minikts Ayaz2016 kesinlikle mükemmel bir ürün parasını sonuna kadar hakediyor hamileliğimde almadığıma pişman oldum
Ayaz2016 Merveayca benim yaralarım biraz değişik göğsümün üstünde yuvarlak bi yara oluştu içide beyazlaştı 🤦🏻♀️ Bunuda geçirirmiki kanama falan yok
Busraveece Çok harika ben kullandım. Hiç göğüs ağrısı çekmedim. Yalnız düğüne gittim tekini halayda düşürmüşüm çok üzüldüm 😂😂
Faji Busraveece ya ne kadar güldüm buna 😀😀😀 sonradan bulan anladı mı acaba ne olduğunu 😀😀😀 bu forumda okuduğum en komik şey olabilir bu. Halayda göğüs kalkanı düşürmek 😀😀
Yedaarven Ayaz2016 Geçirir bence anladığım kadarıyla süt kabarcığı olmuş. Orayı iyileştirip sütün akmasını sağlıyor. Benim o kabarcıklar yüzünden süt tıkanıp apse yapmıştı 🙄🙄
Ask17 Ayaz2016 kesinlikle tavsiye ederim takmaya başladıktan bi kaç saat içinde göğüs acım bitti 3 aylık olucaz yakında hala hiç çıkarmıyorum
archmom Ask17 O kadar uzun takmaya gerek var mi ki?Ben sadece dogumdan sonraki 2 hafta boyunca kullandım.Hic ihtiyacim kalmadi bir daha
Busraveece Faji ay sorma eşim düğün salonunu arayıp tarif etmeye çalıştı gümüş bişey düşürdük oval diyor hahahha adam bidaha dönmedi bize 😂😂
Faji Ayaz2016 ben doğumdan itibaren kullandım. Yaram falan olmadı. Bence mucizevi bişey muhakkak edinin
Uzayim Bence de çok iyi bisi emzirirken aglamay baslamistim ve kullandigim gunden itibaren goguslerim duzeldi zaten bir cok markasi var en uygununu al bence mantik ayni cunku
SerpilG Ayaz2016 Doğumdan itibaren kullandım çok şükür hiç acı yara kanama olmadı. İsteyen olursa satarım zaten 2 hafta kullandım.