Liyaninannesiiii Kızlar olmuyor ya olmuyor sabah 8de kalktı ohlen uykuları güzeldi 1 buçuk saati geçirmedim son uyku 5.30 6 gibi bitti akşam 8 buçukta uyudu 9da kalktı hala da uyumuyor 😓 napicam ya kuramıyorum duzeni😭😭😭😭
aylaamayorgun Liyaninannesiiii yaşına gşrmesine 2 hafta var hala aynı :D uyku eğitimi mi almadım çaykar mı içmedim doğal damlalar mı içirmedim nmrolojiye mi götürmedim. Yok olmuyo uykuyu sevmşyo bunu böyle kabul etcem
Bbusrayzc Ah canim ben de ayniyim 5 ay 4 gunluk gunduz uykularo harika ama gece olunca bisiy oluylr sürekli agliyarak uyaniyor derin uykuya gecmesi 12 yi buluyor neden bilmiyorum
Liyaninannesiiii Bbusrayzc evet ya benimki gündüzde yarım saat uyumak istiyor ben meme vererek uzatıyorum o saati
Bbusrayzc Valla bilmiyorum oyle bir aglayarak uyandiki sakinlestirdik ama hep huysuz gunduzki bebekten eser yok biyeri agriyor desem gunduzde huysuz olurdu bilemiyorum ki
Liyaninannesiiii Bbusrayzc canım atak haftasindadir bizimki de atak haftasında. Şimdi Bi uyku eğitmeni canlı yayindaydi dinledim. Atak haftasında eğitim vermeye calismayin dedi ondanmis ben bitsin bir daha düzene sokmaya caliscam saatleri
balyanak58 aylaamayorgun benim buyuk oglum 6 yaşında ve dogdugundan bu yana uukuyu hic sevmez bebekken gündüzleri uyur geceleri uyutamazdim. Geç uyumasina ragmen kacta uyursa uyusun sabah 5 ya da 7 arasinda uyanirdi. Aklı ermeye baslayinca 3 ya da 4 yaslarinda '‘ anne Allah im neden geceleri yaratmış ki keske hep gündüz olsaydi ’' derdi 😔 Ne yaptimsa alistiramadim sevmeyince sevmiyorlar
Liyaninannesiiii aylaamayorgun benim bebeğim seviyor uykuyu ama iste gaz atak dis derken sekteye uğruyor
Bbusrayzc Liyaninannesiiii ya insan bi yerimi agriyor acaba diye dusunuyor aksam 8 den beri agliyor uyugor tekrar uyaniyor bu atak seysi boylemi ki