sttznd Yamuna M beden satıyorum çok az kullandım etiketi ve faturası duruyor 250 ye aldım 170 e satıyorum
Bebegimucizem sttznd 100 cm belinize nasıl m beden aldınız ben su an sezeryandan kalma göbeğimle 86cm deyim internetten beden tablosuna baktım 86 l bedeni gösteriyor 🙄 sıkmadı mı m beden sizi
sttznd Bebegimucizem direk göbek bölgesinin cm ni yazdım benim için önemli olan orası diye 😊 ama belimde 87 idi yinede m beden aldım bi sıkıntı olmadı hemen ikinci kopçaya geçiyorsun zaten bi kaç santim için l almayın pişman olursunuz
Bebegimucizem sttznd bende o konuda cok kararsız kalmıstım şimdi 86cm bel için o zaman m almak daha iyi değil mi? Bir de instagram adresniz var mı resim atsanız rica etsem
sttznd Bebegimucizem ben öyle yaptım ona rağmen hızlıca s bedene geçtim siz düşünün ne zaman doğum yaptınız ? Siz instagram yazın ben fotoğraf atayım
Bebegimucizem sttznd 18 gün önce Doğum yaptım. kullanıcı adım 0zderr yalnız baştaki harf değil rakam olan sıfır
Damlas sttznd s bedene geçtiğinizde beliniz kaç cm di acab, 83 cm şuan belim hangisi iyi olur bilemedim 2 ayı geçti dığum yapalı
Ballar Doğumdan hemen sonramı kullanmak gerekiyor acaba?benim 6 ay olcak nerdeyse sezeryan doğum yaptım şimdi kullansam bi faydası olmaz sanırım:(