Canselakkas 31 aylık oğlum var kızlar hala bezliyorum tuvalete gitmek istemiyor kesinlikle gel çişini tuvalete yap diyorum yok diyor küçük klozet bile aldım lazımlik aldım bende nasil alıştırcagimi Bilmiyorum kızlar fikir verir misiniz lütfen 3 yaşına 5 ay var
yokdahaneler Canselakkas ne kadar mantıklı ve etkili bir yöntem bilemiyorum ama erkek çocuklarını pet şişeyle alistiriyorlarmis. Bunu çok kişiden duymuştum. Son carenizse belki denenebilir bilemedim 🤦♀️
Lizbon Canselakkas Erken başlanılmadığında çocuğun aktif konuşması ve her şeyi fark etme durumunda biraz zor oluyor. Bezi cıkarın bir deneyin ama istemiyorsa da ısrarcı olmayın.
yokdahaneler Canselakkas çiş gelince bir iki sefer Pet şişeye yaptırman lazım sanırım oğlum yok yani bende bilemiyorum mantıklı mı ama herhalde oyun sanıyorlar onu. Birçok kişinin böyle alıştırdıgini duydum.
Canselakkas Lizbon altını açık birakmak istiyorum ama havalar soğuk mart ayının çıkmasını bekliyorum bende
Lizbon Canselakkas eviniz sıcaksa eğer çokta sorun olmaz gerçi çünkü zaman geçtikçe daha zorlanabilirsiniz 😌
Lizbon Elifim46 Hah onaneymiş acaba her şeyde erkenden öğretilmesi en kolayı çevremde bir çok örnek gördüm geç başlatıldığı zaman çok zorluk yaşayan dolu arkadaşım oldu😌