Seymagil Üç gün önce sünnet olduk gayet iyiydi ama bugün akşam üstü fark ettim yan kısımları beyaz olmuş, yarın gideceğiz ama başına gelen var mı iltihap mi normal bişey mi bilen varsa
Rozalinda Seymagil bizde de beyazlıklar oldu normalmiş iyleşme sürecinde. Çocuk huzursuz değilse sorun yoktur kremlerini güzelce sürmeye devam edin geçmiş olsun
Tweetyy Seymagil yan kısımları degil sadece komple beyaz olmustu pipi ucu keremden sanirim nemli kalıyor bide oradaki doku iyileşmeye çalışıyor. Dr normal demisyi
Aysegulkrsd Seymagil o beyazlık geçiyor elınızle ellemeyin sakın doktor bize öyle dedı beyaz bı tabaka kaplıca vucut kendını iyileştirme aşamasına gelıyor dedı
Seymagil Rozalinda ya Bende diyorum o kadar dikkatli bakıyorum nasıl iltihap olabilir. Teşekkür ederim sağolun ☺️
Aysegulkrsd Busekalcik 3 gun kıpkırmızı olmucak sonra beyaz kaplıyor daha sonra kendı halıne gelıyor pipi
Aysegulkrsd Seymagil bardak kullanmadım ben beze vazelın sürdük 200tl ye bı krem verdı bolca sıktık 3 güne gectı bişey kalmadı
Tweetyy Seymagil yok kullanmadık biz bardak gerek yok dedi dr. Furacin diye bi krem sıktık. Dr gunde 3 kez furacin 3 kez baticon sık dedi ama ben her alt degistirmede bezine az az krem sıktım yapismasin diye, 1.hafta kontrolünde 1 haftaya göre cok guzel iyileşmiş demisti
Aysegulkrsd Seymagil eşime söluyım bı resmi vardı attım çöpe cunku tam hatırlamıyorum yazayım buraya ama şiddetle almanı önerırım vucüt sütü dıye geçiyo doktor vazelın sür kremı sık dokunma kapa bezı dedı 4. Gün ılık banyo yaptırdık hiç bı sorun yasamadım aglamadı bıle normal yasantımızda geçirdık günlerimizi
Aysegulkrsd Seymagil hiçbişi yapma al bu kremi beze vazelın sür sık üzerıne dokundurmadan yukardan sıkcan 4. Gun tamam zaten banyoda yaptı mı harıka
Aysegulkrsd Seymagil bide sızı cok erken çagırmıs 7 subatta sünnet olduk biz 10unda banyo gunu 21ınde kontrol dedı ama herseyi önceden cok güzel ve detaylı bi şekilde anlattı o yüzden içim rahattı olabılecek bütün herseyı söledi ayın 21ınde gıttıgımde artık oglumun pipisinde bişi kalmamıs tı sadece sünnetten sonra önemli bana korkma sakın bunu gerı itip ılık suyla sil yada yıkadıgın zaman actır yıka dedi su an öle yapıyorum cunku beyaz bişiler toplanıyo eger bunu yapmazsan korkup yapışır sonra ben çok acıtırım canını dedi sünnetten sonra ama bu dedıgım