Sultan60 Bebeğim 4 ay 18 günlük arkadaşlar uyumuyor saatlerce uykusuz uykusu var ama uyumuyor iniliyor sürekli yA da gaz sancısı varmış gibi kıvranıyo lütfen yardımcı olun sizinde bebeğiniz böylemiydi bi öneride bulunun
kereminannesiiiii Sultan60 inanmıyorum 🤷aynı sizinki gibi 4ay 18 günlük oğlum delitti beni tan iki saattir sallıyorum kıyameti koparıyor uyumuyor inliyor sabahtan beri toplam bir saat uyumadı ve üç gündür böyleyiz benim artık takatim kalmadı 😔😔
Selbal Sultan60 yani 1 hafta falan sürüyor. Tabi bebeğe göre değişir. Ama fön sesi süpürge sesi ile uyutmayı deneyin. Youtube da böyle videolar var. Bana epey faydası olmuştu. Rahatlatıyor bebekleri. Rahat uyumalarını sağlıyor.
semoshKa 4 ay 9 günlük aynı durumdayız. Uyusa bile 5 dk sonra uyanıyo. Gündüzleri hep uyanık, uyuyamadıkça huysuzlanıyo, huysuzlandıkça uyuyamıyo 😢
Sultan60 Selbal kereminannesiiiii bizde aynı durumdayız gözleri kızardı artık uykusuzluktan mızmızlanıyo sürekli uyumuyor çocuk inşallah bian önce geçer bu zamanlar