Asaf_24 Merhaba 44 günlüğüz fakat bebeğim sürekli ıkınıyor kendını sıkıyo kıpkırmızı oluyo gazı olsada olmasada bunu sürekli uykusunun içinde dahi yapıyo acabaa bebeğinde böyle bişey olan varmı yada tecrübesi olann ?
Haver_saim1 Asaf_24 canım gaz damlasına basla baslamadiysan ben zinco kullaniyom 40 günlükten beri simdi 2 aylık olcaz baya rahatladı daha kolay çıkartıyor artık düzenli kullanımda etki gosteriyormus bu tarz damlalar
Tazeannecik Asaf_24 üzgünüm hepsi gazdan. Gazı olmasa diyor birsey yok maalesef şimdiki bebekler çok gazlı. Çok çektim Allah düşmanımın başına vermesin
Asaf_24 Haver_saim1 ben nurse harveys kullanıyorm ondada zınconun içeriği var zincoda çinko war kabızlık yapar diye kullanamadım aldım bir gün kullandım daha kötü oldu bıraktım
Asaf_24 Tazeannecik uykusunda bile ıkınıyo sürekli gazını cukartıyorm kakasını çok zor yapıyo ondan diye düşünüyorm ama yaptıktan sonrada devam ediyo
Alptugba Asaf_24 Gazından dolayı yapiyo her ne kadar cikarsada tam cikaramiyo gazını gaz damlasi kullanabilirsin cnm
YadeKaradag Asaf_24 benim kızıma gaz damlası başlattım iki günde daha kötü oldu. Dediğiniz gibi sürekli kıvranmaya başladı ve gazı çıksa da kakasını yapsa da ağlıyor huzursuz. Bence damlayı doktorunuza tekrar danışın. Ben bıraktım artık kendim kimyon kaynatiyorum suyuyla da rezene çayı yapıp içiyorum. Çok daha rahat.
Asaf_24 YadeKaradag kımyonu yemeklerde yıyorum direk içemiyorum zaten gaz ilacının içindede kımyon var
Haver_saim1 Asaf_24 canım sabah 4 damla akşam 4 damla kullanıyorum gayet güzel çıkarıyor gazını 1 aylikti kullanmaya başladığımda şuan 2 aylık gayet güzel çıkartıyor bence gazını tabi onun etkisi mı bilemem
dodom bunun tek çaresi zaman 🤷🏼♀️ hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor ben de gazla ilgili bütün başlıkları okumuştum burda çaresizlikten ama sonunda kendi kendine geçti 3 ay 11 günlük şu anda gece ıkınmadan uyuması mucize gibi 😁