Ervaannesii Kızlar, bebeğim 4 ay 9 günlük ama dönmüyor. Yan yatırdığım zaman sırt üstü dönüyor ama mesela sırt üstüyken yana ya da yüz üstü dönmüyor. Sizin bebişler ne zaman dönmeye başladı ?
sadeturkvatandasi Ervaannesii erken değil mi zaten canım? Benim kızım 5,5 aylıkken yüzüstünden sırt üstüne ancak döndü. Sırt üstü yatarken yüz üstüne dönemiyor hala 6 aylık tam.
bahar3589 Ervaannesii canım benim de 4 ay 10 gümlük tummy time da bile 10 dk kalamıyor dönmeyi falan bırak. Bence her bebek farklı uzanmak istemiyor benimki nette uzun süre oturtmatın diyorlar ama benimkini bıraksam maşallah hep oturmak istiyor
Ikikizkardes Ervaannesii bebekten bebeğe fark ediyor canım benim ilk kızım 1 aylıkken döndü 2.si 5 aylıkken döndü 🤷♀️
Bilgegamze Ervaannesii yuzustunden sirtustune o aylarda baslar da sırtüstünden üstüne 5 aydsn sonra balar daha zor çünkü. Tummy time ihmal etmeyin devamlı egzersiz yapin güçlensin kasları
Ervaannesii sadeturkvatandasi bilmem ki internette 4 aylık dönmeye başlar yazıyordu da ondan merak ettim bende 🤷🏻♀️
Ervaannesii bahar3589 tabi doğru her bebek farklı , benimde öyle oturmayı seviyorum oturuyorum bende çok uzun değil ama ,
Ikikizkardes Ervaannesii yok yüz üstü yatarken sırt üstüne döndü hareketli bi bebekti hala daha öyle 😊
Ervaannesii Bilgegamze Hergün mutlaka tummy yaptırıyorum , oyun halısına yatırıyorum ve her gün yan dönme çalışmaları yapıyoruz :) bakalım ne zaman döner 🤷🏻♀️
Zeyna_ Ervaannesii internete bakma. Canınıda sıkma bosyere Bebeğim 7 aylık döndü 9 aylık desteksiz yürüdü. Gelişimlerini farklı her bebeğin. Gorumcemin çocuğu 4 aylık döndü 15 aylık yürüdü mesela.
Ervaannesii Zeyna_ yok canımı sıkmıyorum her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabii ki ama yüne de buraya bi sormak istedim :)