Ozge_lami 2aylık bebeğe bay bay adlı uyku şurubu verilir mi kullanan. Var mı hiç uyumuyorlar ikiz bide
Tosbik_berram Ozge_lami Canım onu fazla önermiyor doktorlar çünkü bebeğin beynini uyuşturuyormuş, öyle hemen kullanır kullanmaz etki etmiyor 10 günden sonra düzenli kullanımda gösteriyor etkisini, tabi bebekten bebeğe değişiyor…
balyanak58 Ozge_lami neden böyle şeylere gerek duyuyorsunuz ki. Ben kullanmadim ama beynini uyuşturdugu ve pek önerilmez
balyanak58 Nr1934 elbette sizin bileceginiz iş. Yalniz degilsiniz bebek buyutmek hic kolay degil sıkın dişinizi hem bunyeniz alisiyor hem de geçici günler. Allah kolaylik versin .
balyanak58 Ozge_lami biz bir tane ile zor bas ediyoruz. Rabbim yardimciniz olsun. İmkanınız varsa gündüzleri bir yardimci tutabilirsiniz. Yükünüz hafifler dinlebme şansı bulabiliesiniz
Guzelkizimbenim Ozge_lami bebekleriniz çok küçük şimdiden şuruba basvurursaniz ohoo önünüzde çok yol var sabırlı olmak zorundayız
Hilalse Ozge_lami şu beynini uyuşturuyor diyenlere kahkaha attım 😂😂😂😂 canım benim oğlumun doktoru doçent (doktorlar önermiyor diyenlere istinaden belirttim) yaşından sonra ben oğlumda kullandım doktorumuzun tavsiyesi ile halada kullanırım düzenli değil ama uyumadığı zamanlar veririm senin bebişler küçükmüş Allah yardımcın olsun belki ondan olmaz bilemedim 2 yaşta kırk damla yazıyor ben 20 damla veriyorum 20 aylık