ikizannesi-2 Bebeklerim 5ay 1 günlükler avokadolu yoğurt yedire bilirmiyim acaba bana fikirlerinizi sunarmısınız
Nurellllaaa ikizannesi-2 7 aylığız 6. Aydan beri yediriyorum bence olabilir avakodunun besin değeri olarak anne sütüne en yakın meyve oldugunu duydum çok sağlıklı biri bitmeden birini yedeklerim
Dyglila ikizannesi-2 ek gıdaya erkenden başladıysanız verebilirsiniz. Ama yeni başlıyorsanız başlangıçta öyle başlamamanız gerek tadımla 3 gün kuralı ile.
ikizannesi-2 Nurellllaaa aynen internetten baktım ordada öyle yazıyor ama ben yedirmesen önce bi sormak istedim
Elifkskl ikizannesi-2 daha önce ikisini ayrı verdiyseniz karıştırıp verin ama daha önce tek tek tadım yaptırmamışsanız vermeyin çünkü alerjisi olursa bu yoğurt dan mı avokadodan mı oldu bilemezsin ilk tatsın canım
ikizannesi-2 Elifkskl yoğurdu 4aydan beri azar azar veriyorum avokadoyu hiç tattırmadım ilk defa yicekler ebemiz artık herşeyden başlaya bilirsin azar azar dedi
Babyfacee ikizannesi-2 alırken olgununu almak gerekiyormuş çatalla ezilebilmesi için. Olgununu nasıl anlarım
ikizannesi-2 Babyfacee yumuşak oluyor zaten yumuşak yoksa sert olanı alın elmanın yanına koyun 1 2 gün ellemeyin zaten oda yumuşuyor
Mertela_32 Babyfacee Avakado yu alın eğer sertse daha olgunlaşmamıştır. Sert şekilde alırsanız da dışarda bekletin 1 hafta içinde yumuşar yanında muz koyabilirsiniz