Deletedmom009 Dogal bebek tarhanasi ıstiyorum, var mi memnun kalip aldiginiz site? Kafam cok karisil lutfen yardim. Ve ek gida icin gerekli un tahıl vesaire varmi olmazsa olmaz dediginiz? Mesela keciboynuzu unu gibi??
Denotemo Deletedmom009 vitmadoğalgıda cok güEl ben ordam alerjik tarhana alıyorum bir sürü şey alıyorum kızım cok seviyor ayrıca aşçıannedende alabilirsiniz
koncuy69 Deletedmom009 Mısır unundan kuymak yapabilirsin ama peynirsiz. Mısır unu da çok sağlıklı. Belki aktardan veya baharatcilarda tarhana bulabilirsin.
Efekan09 Deletedmom009 ben de vitmadan almıştım bebek tarhanalarını halen kullanıyorum oğlum küçükken salçasız tuzsuz şade haliyle veriyordum şimdi 10aylık artık tuzlu yapıyorum arada da salçalı naneli. Tam Pirinç unu ve buğday unu bence çok gerekli ileride yapacağınız köftelere omletlere falan koymak için ya da kekini yapmak için bizim kullandığımız undan daha iyi oluyorlar
Deletedmom009 Efekan09 vitmaya bakiyorum fakat alerjik yada yogurtlu falan diyo hangisinden alacagim bilmiyorumki
Efekan09 Deletedmom009 içindekiler kısmında malzemelere bakıp alerjik besin olanı seçmezsiniz ya da arayarak onlara da danışabilirsiniz çok iyi hanımefendiler çok sıcakkanlılar yardımcı oluyorlar. Ayı da yazıyordu sanırım ürünlerin. Kaç aydan itibaren kullanılacağı