Nurayagiz Markette çok uzak diye gitmedik kullanalım dedik normalde sleepy natural kullanıyorum kilot bez her seferinde illaki sızdrıyor kıyafetlere kullanan var mı
Birdunyabircennetannesi Nurayagiz Bir kere külot bez aldık yanlışlıkla ve asla memnun kalmadım yarısını kullanmadık en iyisi cırtcırtlı bez
papatya011 Nurayagiz yaz boyu kullandık daha rahat oluyor külot bez hemen giydirirsen ve molfix kullandım sleepy de kullandım ikiside sızdırmadı bedenini büyük alırsan sızdırır bence tam olursa sızdırma yapmıyor kışın bantlıya geçtim iki kat giydirdiğim için ama şimdi yine külot bez aldım yazın yine külot beze devam
meyaski Nurayagiz 2-3 aylıkken bir paket kullandım ama beline de iz yapıyor diye birakmistim.sizinti olmadichic.
Ommalik Sleepy külot bez kullandim uzun süre , çok memnundum. Bu kez değiştirdim ama yine ona döneceğim. Bence çok rahat bedeni uyduktan sonra sızdırma yapmıyor oğlumda. Üst kısmı lastikli çünkü yukari doğru çekince sorun olmuyor
Deniz3434 Nurayagiz ben 3 aydan beri baby turco kilot bez kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyor çok rahat