Merve9812 Bebenim 2 buçuk aylık özel bi doktora gittik alerji dedi bana diyet verdi bebeğime de kaka testi yapmamı söyledi . Burda okuduğun kadarıyla alerji doktoruna gitsem daha iyi olur Muş öyle mi yapsam ? Doktor kendisi yönlendireceğini sanmıyorum
Tweetyy Merve9812 bizede cocuk dr u koydu teşhis. Zateb 6 ay oncesi testlerde sonuc çıkmıyormus. 15 gun diyete alıyor dimi öncelikle?
Gulcegulunce Merve9812 diyeti deneyip duruma göre alerji doktoruna gidebilirsiniz. Hem gidince zaten alerji doktoru da diyet yaptıracak muhtemelen. Ben de iki aya yakındır diyet yapıyorum. Kakada kan ya da mukus var mı?
Nefeess Merve9812 Deride döküntüyle bize de aynı şeyi söyledi çocuk doktoru bana süt ve süt ürünleri tahin diyeti verdi ama doktor çok içime sinmedi doğduğundan beri götürdüğüm doktor olmasına rağmen diyeti 1 aya tamamlayıp alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum daha doğru yönlendirir ve test yapar isteyeceğim zaten test
Merve9812 amansallagitsin hırıltı oluyordu bazen . Emerken bagırssk seslerini çok duyuyordum çok gazlıydı kakasını da kendi yapamıyordu
amansallagitsin Merve9812 ama bunlar alerjik belirtisi degil ki kakasni kendi yapamamasi bagirsaklari daha gelismedigi icin onun farkli tedavisu var hirilti vr ise ciger filmj cekilmesi lazim burunu tikali olabilir ses gelmeside normal gazi oldugundandir
Merve9812 Gulcegulunce mukus var tek canım . Ama çok ağır diyet verdi salça Bile yenmiyor . Bide kaka testi istedi burda okuduğum da deri testi kan testi yaptırıyorlar
Gulcegulunce Merve9812 bizim de mesela şuan domates egzama tapıyor yüzünde. Domates fındık tahin kendim deneyerek buldum bizim doktor da seri resti için erken diyor önümüzdeki ay yaptıracak. Hatta gerçekçi sonuç vermeyebilir belki dedi.