Aybukemm ZehraTurkoglu ben okuttum hediyelik olarak kuran setleri oluyor ondan aldık kokulu taş almış eşim bebekli birde kolonya şişesi alıp içini doldurduk yemek olarak yaprak sarması kıymalı pide salata ayran baklava verdik masa süsledim pasta yaptırmıştık benim halalarım teyzem annem eşimin halası yengesi teyzesi teyzesinin kızı kardeşi annesi ve kuran okuyan kadın gelmişti yeniden doğum yaptım büyük kızım 1 Haziran doğumlu küçük kızım 18 günlük büyük kızımın 2. Yaş gününde Mevlüt okutucam
Arzus Aybukemm merhaba kuran setinizi vs instagram üzerinde mi yaptırdınız öyleyse site verebilir misiniz
Yusufagahinannesi ZehraTurkoglu 9 aylık sünnette olmuştu 2 aylıkken ikisini bir pazar günü okuttum 25-30 kişi vardı en yakınlarımız
yinehamile35 ZehraTurkoglu tabii ki yapmadım çünkü çok saçma ve gereksiz buluyorum zaten yapmamız şart değil
Yoruldum ZehraTurkoglu Hayır yapmadım covid olmasa da yapmazdım annem kuran okur her gün bebeğim için .
Gercekciannee Ben oğlum 42 günlükken yaptım, çok güzel geçti çok şükür kimseye de bir şey olmadı, bebeği zaten odadan çıkarmadım
tmrskbr ZehraTurkoglu showa dönüşüyor bazen görüyorum ablanın sanki kınası var gibi giyiniyor çocuğunu da giydiriyor görücüye çıkacak gibi.. öyle yapacaksanız bilemicem ben pek sevmiyorum öyle şeyleri. Bebeğime kurban kesmedim daha kesince dağıtırken kuran okutucam köyde bahçede. Bir cami ile de görüşücem bir cuma günü dua okutturup lokma dağıtıcam yeterli. virüsten değilde bazen insanlar canını çıkartıyor böyle güzel dini şeylerin ona kızıyorum sadece.. ben farklı düşünüyorum genel anlamda çoğu insandan. Benim bebeğim kız fakat erkek olsaydı da eşimle konuşmuştum sünnetini 6 aylıkken yaptırıp yine bu dediğim şekillerde dua okutturacaktık düğün yapmayacaktık. Çünkü sünnet düğünü bana göre gösterişten başka birşey değil. Dua okutturuyoruz biz oynamıyoruz diyenlerde salon tutup giyinip kuşanıyor e aynı şey işte gösteriş diyorum kızıyorlar.. amaç allah katında hayırlı birşey yapmaksa benim bildiğim yol böyle. Tabi karar sizin