kirmizibasliklikiz_ Rky3 Allah sabir versin guc kuvvet versin iki ile zorlaniyorum bazen 3 olsaydi ne yapardım diyorum düşüncesi bile korkutuyor 😁 tek mi bakiyorsunuz
Rky3 Bety saatler su gibi geçiyor gerçekten ne zaman akşam oluyor sabah oluyor bilmiyorum, annem ile bakıyorum
TospikOglusum Deletedmom_64 maaşallah kocaman olmuşlar helal olsun💃👏👏👏tek mı baktin canm,cinsiyetleri nedr?nasıl geçiyor günlerin?
Nltka Kadının sadece postu yazacak vakti olmuş sırayla ağlamaya başlarlar şimdi onlar 😅 Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin
TospikOglusum Rky3 allah yardımcın olsun taze anne🙏🙏🙏valla ben 1taneyle bazen tuvlete bile gidemiyrm .gerçkten çok zordur. Tek mı bakiysun, nasıl geciyo günlerin?cinsiyetleri nedir?Bu arada Allah anali babali büyütsün ins🤗🙏
Rky3 TospikOglusum annemle bakıyorum ama bazı zamanlar elbette yetişemiyoruz acıktıkları zaman 10 dakikalığına ortalık karışıyor 😂2 kız 1 erkek❣️
Deletedmom_64 TospikOglusum nasıl geçtiğini anlamıyorum bir bakıyorum pazar olmuş ben pazartesinde kalmışım ama ramak kalıyor bazen delirmeye
TospikOglusum Rky3 oy oy maasallhhh canm.benim.iyi bari destekcin varmış ama yinede çok zordur allh yar ve yardımcınız olsun gercekten
TheMomm Rky3 oglum dan iki tane daha düşünemiyorum sanırım şuan Manisa da yatıyordum Rabbım yardımcın olsun guc kuvvet versin amin 🙏
Rky3 TheMomm 😂😂Allah gücünü ve sabrını veriyor gerçekten buna inanmıyorum üstelik eşimde yanımda yok Azerbaycan da görev yapıyor