brcbltttt Arkadaşlar merhaba daha yeni doğum yaptım 4 günlük bebeğim var kac saatte bir emzirmeliyim bir de emerken sadece 10 dk emiyor normal midir kac dk emmesi gerekiyor
Busra2326 brcbltttt canım sarılık olmaması için sürekli emzir ilk 1 ay 50 gün emzirme süresi diye birley yok emzir ki sarılık olmasın emzir ki memeye calıssın zamanla daha cok emecek 1 saatte 1 emzirmen lazım daha fazla uyutmaa
BhrEsr brcbltttt ne zaman ne kadar emmek istiyorsa emzir ama uyuyorsa 2saati asla geçirme uyandırıp emzir ne kadar sık emerse sarılık riski o kadar azalır hemde emdikçe sütün artar
Mumoslu30 brcbltttt hayırlı olsun canım bebisinle sana sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum🤲🏻🥰 2 saati gecmesin yeter annesi o 2 saat icerindede emmek istediğinde emzir 10 dk emiyorsa 1 saatte bir emzirebilirsin iki memenide vermeye çalış canım💚💐🤲🏻
brcbltttt Busra2326 1 saatte bir emzirmeye çalışıyorum bazen 2 ama en fazla 5 dk 10 dk emiyor bazen 2 saatte bir emiyor onda da 5 dk
Subebek21 Sürekli emzirin saatlere kurallara çok takılmayın sürekli derken bebek istediği sürece demek istedim çünkü insan öyle stres oluyor
ikiprensannesii2 Hayırlı olsun🌸 benim oğlumda sarılık vardı ben saat başı emzirdim, sarılık geçince 2 saate çıkardım.
Busra2326 brcbltttt ama 2 saat olmaz yazık bebeğiniz sarılık olur sürekli emzirmeniz gerekiyor😢 evet zor süreç ama geçecek