Hercai88 Hanımlar tapu işlemleri için sıra mı alınıyor? Alınıyorsa kaç güne sıra geliyor aşağı yukarı 🤦🏻♀️ Türkiye de değilim o yüzden konuya hakim değilim… Bilen birileri beni aydınlatabilir mi?
Hercai88 biryazmasali ay bizimkilere biz sizi ararız sıranız gelince demişler 😂 bende bunu anlamaya çalışıyorum
biryazmasali Hercai88 valla burası türkiye herşey olabilr ama ekim ayında bir ev alma durumumuz oldu anında verdiler 🌸
biryazmasali Hercai88 inanın eşim yaptı onları ben tam bilmiyorum yanlş bilgi vermeyim ama çok değildir yoksa kesin söylenirdi😍
Hercai88 biryazmasali elektrik ve su için fazla görünmüyor fakat doğalgaz netten baktım baya masraflı görünüyor 😂
biryazmasali Hercai88 eşim uyuyor geç gördüm 700 lu bişeler olabilir soup yazarım size okadar masraf çıkıyorki göze gelmiyor onlar 5000 tapu masrafı ödedik
Hercai88 biryazmasali 10 binden fazla şuan tağu masrafı 🤦🏻♀️ mesken vs derken zaten ev parası kadarda öyle gidiyo hele bide ev tadilat istiyorsa tamam 🤦🏻♀️😂 battın demektir
Hercai88 birgull evin değerine göre değişiyor canım netten hesaplama yapabilirsin. 2+1 ev için 15 küsür ödedi annem