Kizlar oğlumla oturup iki dk oyun oynayamiyoruz. Hic biseye dikkatini vermiyor. Araba hiç sevmiyor oynamıyor asla.Top atıyorum hadi anneye at diyorum başka yere atiyo hemen gidip başka şeyle ilgileniyo oturup legolari birleştiriyorum kule gibi gel devirelim diyorum gösteriyorum işte aaa dustuuu falan böyle abartılı oyun dilini de kullanıyorum ama hiç ilgilenmiyo, birlestirdigim legolari birbirinden ayırmaya ugrasiyo bı sure ayirinca hop kalkıp gidiyo, tak çıkar hayvanlar falan bir sürü oyuncağı var ilgilenmiyor. Oyuncakların hepsini de aynı anda önüne yigmiyorum dikkati dağılmasın diye ama. dikkat eksikliği mi var acaba? Kitaplarina bakarken biraz oturuyor ona anlatıyorum resimleri hayvanları vs. TVden çocuk şarkıları izliyor mutfak dolaplarını bosaltiyor en sevdiği aktivite dolabini karıştırıp dağıtıyor bunlar dışında ilgilendiği hiç bir şey yok. Acaba TV izlediği için oyuncaklar ona sıkıcı mi geliyor. Instagram’da bir çok video görüyorum cocuklar ne guzel oturup oynuyor oyuncaklarına dikkatini veriyor, oğlum yapmayınca üzülüyorum. Hiç oturup oyun oynamayacak mi😔 neler yapabilirim oynaması icin. Ya da ben ne gibi oyunlar uretebilirim ben de pek oyun oynamayı bilmiyorum açıkçası. 17aylik oğlumun nasıl ilgisini çekebilirim