Sevgili anneler, 39 gün önce Spinal anestezi ile doğum yaptım ilk 1 hafta o kadar iyiydim ki ne sezeryan yerim sancı yaptı ne agrım oldu hersey gayet güzelken 2. haftada şiddetli boyun omuz be kol agrılarım olmaya başladı dayanılmacak derecede ağrılardan ağlıyordum artık bebeği kucagıma alamıyordum doktora gittim kaslarım cok gerilmiş ilacta alamayacagım için 2 hafta fizik tedavi önerdi neyse 1,5 hafta sonra etkisini gösterdi agrılarım geçmeye başladı fakat bi akşam sağ gözüm bi anda kıpkırmızı oldu göz damarlarım çatlamaya başladı şiddetli baş agrısıyla birlikte olunca acile gittik tansiyon 18-11 lerde hemen dil altı verdiler bu arada bebeğide 4 saat emzirmem yasaklandı acildeki doktor bir an önce kalp doktoruna görünmem gerektiğini söyledi neyse gittim kalp doktoruna tansiyon ilacı başlayacagız dedi böbrwk üstü bezlerinde sıkıntı varmış birde kortizol değerim 600 lerde cıktı biran önce endokrin doktoruna görünmemi söyledi fakat yasadıgım şehirde doktor sıkıntısı var randevu almak mümkün değil gidemedim henüz size sorum benim gibi aynı sıkıntıları yaşayan oldumu en cok merak ettiğim emzirirken tansiyon ilacı kullandınızmı doktor minimum seviyede süte gecer dedi ama yinede korkuyorum ilacı arastırdığımda emzirirken kullanılmamalıdr yazıyor 1 hafta içmedim bıraktım yine yükseldi tansiyonum 15-10 en düşük hali ilac içtiğimde ise 14-9 lara anca düşüyor 9 dan aşağısını göremedim zaten o bile yüksek geliyor bana normalde 12-6 seyrederdi tansiyonum biraz uzun oldu kusura bakmayın🙏🏻