Alnalprdha 4 boğaz evde gecinebilir misiniz size sorum bu (iki çocuk bez ıslak mendil maması da var . Faturalar market falan da buradan herşey )
Alnalprdha Deletedmom_22 KahveliVera Deletedmom8453 Deletedmom5284 Annis-ogul AgentMom PembePelikan Nurellllaaa agacsizkoala Bende aynı düşüncedeyim ama eşim araba alicam diye tutturdu kredi ödemesi çok anca bu kadar kalıyor bize kredi cekersek söylüyorum anlatamıyorum kısarız diyor nerden kızıyorsun arkadaş kolay mı yok deliricem
Monarasa37 Deletedmom5284 ev kira değilse yeter tanıdığım asgarî ücreten iki 300 TL fazla alıyor iki çocuğu var ev kira normal geçiniyor özelde doğum yaptı ayağını yorganına göre uzatsa yeter bence
agacsizkoala Alnalprdha kiraya en iyi ihtimal bin diyin, ayda 500 mama deseniz , 500 de faturalar , beze de 200 gider , mutfak enn az 2 bin , e bu bebeklerin kıyafeti ıvırı zıvırı filan, size de lazım, yaşanır elbet ama çok sıkışırsınız
Yusufagahinannesi agacsizkoala 1000 liraya ev nerede var ya diyinde bizde taşınalım 5000tl kira veriyoruz
Balliko agacsizkoala 1000 liraya ev kalmadı bence hele 500 lira fatura ? Sadece doğalgaz o kadar geliyor insanlara hele elektrik ? Benzin fiyatları .. gerçekten geçim çok zor
Merve43 agacsizkoala 500 fatura mi hangi fatura 680 geldi bu ay doğal gaz önceki ay 860 geldi 250de elektrik suyu telefonları saymıyorum daha hangi 500
Nolurbisakinles Alnalprdha yetmez ama çoğumuz bu maasla geçiniyoruz . Fazlasında gözümüz yok zam olmasın yeter.
Durukusunannesii Alnalprdha 3 boğaz 6 ile geçinemiyoruz 4 boğaz hayatta bu devirde çocuk olmasada bu paralarla geçinilmesi imkansız kiralar faturalar almış başını gidiyo boğaz derdini hiç katmiyorum bile
NunuDudu Alnalprdha çok daha azıyla da geçindiğimiz oldu. Elde olan buysa bu şekilde yaşamaya alışırsınız. Çoğu şeyden kısarsınız sadece karın doyurmak olur ama yaşanır.
Fatma8988 Alnalprdha araba mı benzin uçmuş gidiyor.. Arabalara kimse binemeyecek yakında.. Alacaksa az daha beklesin ucuzlayınca alır
KahveliVera Alnalprdha kisacak sey yokki esim 5 buçuk aliyor birikim olmuyor bi bebegimiz var 2 kisiyiz evde bide
AbrhamH Alnalprdha bu zamanda aklini mi kacirdi araba aliuo pardon? Benzin bu haldeyken arabasi olanlar kimildatmiyo
annediyebiri Alnalprdha biz geçinmeye çalışıyoruz borcumuz olduğu için ama ne kendime ne çocuklara kıyafet alabiliyorum Çoğu şeyden kısıyorum
Alnalprdha annediyebiri bu benim için çok kötü bir durum çocuğumu imkan varken tabi yanlış anlamayın araba alicam diye kısmak
annediyebiri Alnalprdha haklısınız gerçekten bende çok üzüldüm sonrasında hadi kendimi geçiyorum ama çocuklara vaktinde alamamak kötü bir his gerçekten. Biz kirada ödüyoruz ama kira yoksa bir tık rahat edebilirsiniz