Narin 2 gün önce bebeğim reflü diye evolvia ar kullanmaya başlamıştık.Kabızlık yaptı ve internette mama hakkında detaylı araştırma yaparken karşıma bunlar çıktı.Deliye döndüm.Geriye kaldı humana ar . Aptamil kullanmak istemiyorum. Keşke hiçbirine gerek kalmasa. Evolvia kullanan arkadaşlar sizde görün bilginiz olsun istedim. https://www.sikayetvar.com/evolvia/evolvia-3-mamadan-canli-bocek-cikti https://www.sikayetvar.com/evolvia/evolvia-bocek-var
Miniminianne Narin beş buçuk aydır oğluma evolvia kullanıyorum. E bebeğin mağazasından ya da internet sitesinden alıyorum başka hiçbir yerden almadım ve en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Acaba aldığınız yer ile ilgili bir sorun olabilir mi? Son kullanım tarihine baktınız mı?
FulYasin Narin Golden Goat kullanmanızı tavsiye ederim , Harika bir mama gerçekten araştırın isterseniz. Ben oğluma kullanıyorum çok memnunuz. 🤗
Mehmetalp Narin ayrıca şikayet vara baktımda hangi mama markasını yazsam böcek çıktı diye şikayet var. Denediklerim; humana,aptamil,golden goat,sma başka marka denemedim hepsinde çıkınca. Dediğim gibi sevk vs bi noktada zarar görmüştür ve böcelenmiştir.
Narin Miniminianne Yanlış anlamışsınız.Benim aldığımdan çıkmadı ki.2 gün önce eczaneden satın aldık biz.İnternette evolvia hakkında araştırma yaparken karşıma çıktı bu görüntüler.Yani şikayet çok maalesef.
Miniminianne Narin aa pardon evet yanlış anlamışım. Bana doktorum tavsiye etmişti, içeriği de hoşuma gittiği için kullanıyorum baya da bir stoğum var ama şu an içime kurt düştü
Mehmetalp Narin aylardır kullanıyorum bir problem yaşamadım. Ama şu var taşıma esnasında vs kutuya zarar gelmiş olabilir. Bu risk tüm gıdalarda maalesef mevcut. Ayrıca şikayet edenin mamayı nerde ne şekilde sakladığıda meçhul. Bence evhamlanmayın. Sadece aldığınız ürünün darbe vs maruz kalmadığına dikkat edin.
Narin FulYasin Teşekkür ederim araştırıcam mutlaka.Hemen hemen tüm mama isimlerini şikayet var adı ile aratıldığında korkunç görüntüler şikayetler çıkıyor.😔
Narin Miniminianne Bende türk markası diye ve ar olduğu için tercih ettim.Öncesinde hipp kullanıyordum.Görüntüleri görünce şok oldum.Şikayet telefonu edildiğinde sadece haklısınız demekle yetinmişler üstelik. Şimdi yana döne başka mama arıyorum içim asla rahat etmeyecek.
Narin Mehmetalp Bir çok şikayet olunca insanın midesi bulanıyor.Bayatlamasını anlarım tarihi geçmiş şekilde üretime geçmesinide bi nebze anlarım kul hatası sonuçta derim ama böcekten bahsediyoruz bu kabul edilecek birşey değil ki.
Merveedd Mehmetalp aynen öyle bir kere kapağını açık unutmuş olsun vay haline bende bayadır kullanıyorum çok memnunum kurt falanda düşmedi içime😊
Mehmetalp Narin valla yediğimiz her üründen çıkabilir. Ben satış sonrasında çalıştım ne denilebilir ki sinirli ve haklı müşteriye. Zaten açıklasanda o sinirle anlamaz anlayamaz. Ama şuna biliyorum evolvia veya başka marka kutusu iğne deliği kadar havayla temas etse böceklenir. Bunu markaya mal edemeyiz. O şikayetlere göre yaşamaya kalkarsakta paranoyak oluruz.
[silindi] Narin evolviayı bilmiyorum biz similac ve evolviayo sevdik en çok birinden sıkılınca diğerine geçiyoruz hiç sıkıntı yaşamadık. Ama bikere hipp den böcek çıkmıştı şikayetvar a yazdım dönmediler bile
Narin [silindi] Hipp 1 buçuk ay kullandık çok da memnundum.Şaşırdım şu an.Çok iyi diye bildiğimiz bir makarna markasından böcek çıkmıştı o günden beri asla almıyorum.Bebek en hassas konu şimdi göz göre göre devam edemem.Ama ne yazık ki bir çok markadan böyle şikayetler var.Çok üzücü
FulYasin Sedefcarboga Gayet sağlıklı kilo alıyor , daha çok gelişimini etkiledi bizde. Ben çok araştırarak aldım bebeklerimizin sağlığı çok önemli. 🤗
[silindi] Narin kesinlikle öyle. Ama bence üretimde değilde Depoda beklerden sevk edilşrken falan sıkıntı oluyor